Λένε πως αυτή η μάσκα σε συνεφέρει από το hangover

Δεν έχουμε κανένα λόγο να μην το πιστέψουμε κι έχουμε πολλούς λόγους για να πιούμε. 

Και τι δεν έχουμε ακούσει για θεραπείες σε περιπτώσεις hangover. Από ελληνικό καφέ και φυσικά λιβάνια μέχρι και διαλογισμό, τα πάντα όλα κυκλοφορούν στην πιάτσα. Η προσωπική μας εμπειρία μας οδηγεί στο εξής μονολεκτικό συμπέρασμα: Παπάτζες.

Τίποτα δεν σε γλιτώνει από την κατάσταση «ζαμπόν» μετά από μια ξέφρενη νύχτα πιώματος, πέρα από τη ρέγουλα. Πάντως υπάρχει εκεί έξω ένα προϊόν που υποστηρίζει ότι αποτελεί την κατάλληλη θεραπεία.

therapearl eye ssential mask 2Αυτό που είδες παραπάνω δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από μία μάσκα, η TheraPearl Eye. Είναι σαν μάσκα ύπνου μόνο που δεν χρησιμεύει απλώς στο να σου κρατά τα μάτια κλειστά, αλλά για να σε δροσίζει. Διότι καλώς ή κακώς, το κρύο είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να αρχίσεις να επανέρχεσαι στη νηφάλια κατάσταση.

Μάλιστα δεν είναι ανάγκη να τη φοράς αποκλειστικά στα μάτια. Μπορείς απλά να την τοποθετήσεις στο μέτωπό σου και να κάνεις βόλτες μέχρι να στανιάρεις. Ή μέχρι να πετύχεις την μάνα σου στο διάδρομο και να αρχίζει να σε κοροϊδεύει ασταμάτητα.

Δικό σου το πιώμα, δικές σου και οι συνέπειες... 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved