Η κιθάρα που θα σε κάνει να αγαπήσεις τα ταξίδια ΛΙΙΙΓΟ παραπάνω

Κομμάτια γίνεται για σένα. Κυριολεκτικά.

H Klosguitars φέρνει την καινοτομία στον τομέα των κιθάρων και δη των ταξιδιωτικών, με την κυκλοφορία μίας ακουστικής που σπάει σε δύο κομμάτια και διευκολύνει την μεταφορά της, όπου κι αν χρειαστεί να ταξιδέψεις, όπου κι αν θες να την στριμώξεις

Η Klos Carbon Fiber, ακουστική κιθάρα, έχει πολύ ωραίο design που σου δίνει μία παραδοσιακή vintage αίσθηση χάρη στο καφέ της μπράτσο (neck) και την μαύρη γέφυρα (bridge), όλα από ξύλο και ίνες άνθρακα που εξαλείφουν γρατζουνιές, χτυπήματα ή υγρασία, που θα σε έκαναν να ανησυχείς για την μεταφορά, απειλώντας το αισθητικό κομμάτι. 

Φυσικά, μία κιθάρα δεν είναι μόνο το design της, αλλά κυρίως ο ήχος της. Και εδώ αποδίδεται η τιμή της (595 ευρώ), αφού βγάζει κρυστάλλινο ήχο ακουστικής, χωρίς να έχει ούτε σκληρό ούτε πολύ λεπτό μπράτσο. Είναι εύκολη στο παίξιμο, έχει σχετικά λεπτό μπράτσο και μαλακά τάστα (για ακουστική) που διευκολύνουν τα πιασίματα και βγάζουν κλασικό ακουστικό ήχο.

Συνοδεύεται από θήκη για την κιθάρα, θήκη για το μπράτσο που σπάει σε ξεχωριστό κομμάτι, ένα καποτάστο, ένα κατσαβίδι για τα κλειδιά και ένα για την υπόλοιπη κιθάρα. Όλα αυτά συμπεριλαμβάνονται στην τιμή και μπορείς να τα αγοράσεις εδώ.

Πάρε μια ιδέα από τις παρακάτω φωτό:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved