Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου και οι συντάκτες του Ratpack σου δείχνουν πώς είναι να πέφτεις θύμα Phishing.

Κλασική αντροπαρέα. Στημένη γύρω από ένα τραπέζι με τα μέλη της να φωνάζουν, να χειρονομούν και να μπουμπουνάνε ιστορίες για το ποιος την έχει πιο μεγάλη. Την ιστορία. 

Το αυτό θα δεις και στο παρακάτω βίντεο. Τους συντάκτες του Ratpack αραγμένους στο meeting room της εταιρίας, να εξιστορούν σκηνικά που τους έχουν συμβεί στον μαγικό κόσμο του διαδικτύου: το κερδισμένο κινητό τελευταίας τεχνολογίας, η αναπάντεχη κληρονομιά από την Νιγηρία, ο επικείμενος γάμος με μια όμορφη Ρωσίδα, το ταξίδι στα χιόνα της Μογκαντίσου... 

Παπάντζες σαν κι αυτές που θα ακούσεις από το στόμα της αντροπαρέας, θα τις πετύχεις μπροστά σου και στο μαγικό κόσμο του διαδικτύου. Εκεί όπου διάφοροι επιτήδειοι σου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες μέσα από το Phishing, προσπαθώντας να σου αποσπάσουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, κωδικούς, χρήματα κόκ. 

Με αφορμή, λοιπόν, την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου, σε καλούμε να ρίξεις μια ματιά στις ιστορίες των 4 συντακτών, σε καλούμε να κρατήσεις τα μάτια σου ανοιχτά όσο τσεκάρεις τα εισερχόμενα στο mail σου (και όχι μόνο).

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved