Αυτός ο διάολος γεμίζει 1000 μπυροπότηρα σε μια ώρα

Το λιμπίζεσαι;

Αν μας ζητούσαν να περιγράψουμε τον Παράδεισο, η μπύρα θα ήταν μέσα στο πακέτο. Την αγαπάμε λίγο παραπάνω απ' το νερό. Άρα, καταλαβαίνεις, πως όταν αντικρίσαμε το Beerjet 6 μοντέλο της ομώνυμης Αυστριακής εταιρείας αρχίσαμε να τραγουδάμε «take me down to the Paradise City». Και κάπως έτσι ξεκινά καλά μία βδομάδα. 

Απέχουμε κάπως από την αγορά του συγκεκριμένου προϊόντας, μιας και για την ώρα απευθύνεται κυρίως σε καταστήματα μαζικής παραγωγής (μπαρ, γήπεδα, εταιρείες κλπ), το ίδιο και η τιμή του. Σύμφωνα με τους παραγωγούς, ωστόσο, σχετικά σύντομα θα αρχίσει να κυκλοφορεί και για εμάς, τους κοινούς θνητούς πελάτες, που καταναλώνουμε μπύρα, περισσότερη από ένα γήπεδο μαζί. Και η τιμή του θα είναι σαφώς πιο προσιτή.



Το Beerjet 6 είναι ένα ηλεκτρονικό δοχείο, το οποίο μπορεί να γεμίσει ταυτόχρονα 6 μεγάλα ποτήρια μπύρας σε 10 δευτερόλεπτα, με το πάτημα ενός κουμπιού. Με το ίδιο πάτημα, ενός άλλου κουμπιού, μπορείς να ρυθμίσεις τον αφρό που θα έχει το ποτήρι σου και τη θερμοκρασία της μπύρας σου, ενώ ένα τρίτο, φροντίζει ώστε το μηχάνημα να είναι πάντα καθαρό. 

Μέσα σε μία ώρα μπορείς να γεμίσεις πάνω από 1.000 μπυροπότηρα και να πίνεις μαζί με την παρέα σου σαν να μην υπάρχει αύριο.

Δες τώρα μερικές φωτογραφίες και μετά μας ευχαριστείς: 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved