5 γκάτζετ που θα σε έστελναν ντουγρού στον Παράδεισο

Ερωτευμένοι κι ενθουσιασμένοι με ΚΑΘΕ ΕΝΑ από αυτά. 

Είναι ωραίο και έχει πλάκα να είσαι άντρας. Το έχουμε πει σε αυτό το σάιτ από την εποχή που έχει ξεκινήσει. Και ακόμα πιο ωραίο, είναι το κάθε τι εκεί έξω που σου θυμίζει το πόσο ωραίο είναι να είσαι άντρας.

Όπως τα 5 παρακάτω γκατζετάκια.

Με μία ματιά, θα καταλάβεις ότι καμία γυναίκα δεν μπορεί να νιώσει την ίδια ηδονή για αυτά. Έχουν πάνω την στάμπα του «100% pure man» και πολύ μας αρέσει.

Ταυτίζεσαι;

 

1. Ο εξοπλισμός για την δική σου μπύρα

man gifts homebrew

Είναι αλλιώς να την βγάζεις παγωμένη από το ψυγείο και αλλιώς να την φτιάχνεις μόνος σου. Γιατί ο πραγματικός μπυρόβιος είναι αυτός που θα πειραματιστεί σαν χημικός για να φτιάξει την δική του μπύρα και να την απολαύσει με τα φιλαράκια του. Δεν χρειάζεται όμως να κάνεις αλχημείες. Το Brooklyn Brewshop έχει φροντίσει να βγάλει στο εμπόριο ενημερωμένα beer kits για κάθε λάτρη του ζύθου. Έχει τον εξοπλισμό που θα χρειαστείς, την ποιότητα της μπύρας της επιλογής σου και όλες τις οδηγίες για να την πιεις στο ποτήρι. Cheers.

 

2. Το pad για να ξεπαγώσεις τις μπριζόλες σου

Magic Meat Defroster

Το λένε Magic Defroster και είναι πράγματι μαγικό. Ή τουλάχιστον έτσι καταλαβαίνουμε εμείς, όταν ξεπαγώνει μπριζόλες και λοιπά κρέατα μέσα σε λίγα λεπτά, ΧΩΡΙΣ να χρησιμοποιεί χημικά ή ρεύμα. Γιατί είναι κάτι μέρες σαν και εκείνες, που το στομάχι έχει φτάσει στην πλάτη και δεν θέλεις να περιμένεις λεπτό παραπάνω για σωστό ξεπάγωμα. Θέλεις απλά να ρίξεις το μπριζολίδι στο λάδι και να το απολαύσεις. Και ιδού. Ό,τι χρειαζόμασταν.

 

3. Ο κόφτης πίτσας

crazy inventions 25

Αυτό εδώ το απλό αλλά άκρως χρήσιμο εργαλείο, εφευρέθηκε για έναν και μοναδικό λόγο: να μην πέφτουν μπουνιές με τους κολλητούς σου. Μιλάμε για εκείνες τις καταστάσεις που έχουν φτάσει οι πίτσες στο σπίτι, η ταινία έχει αρχίσει και έχετε ξεκινήσει να πλακώνεστε για το ποιος πήρε το μεγαλύτερο κομμάτι. Τέρμα η φαγωμάρα. Ψαλίδι και σπάτουλα μαζί, ώστε να κόβονται τα κομμάτια αξιοκρατικά και το γεύμα να καταλήγει γαλήνιο.

 

4. O προτζέκτορας για τα παιχνίδια και τις ταινίες μας

lg hu80ka 4k uhd projector

Η φάση έχει ως εξής: έχεις τηλεόραση 52αρα με 4Κ ανάλυση και παίζετε φουλ παιχνίδια με την παρέα, κάνοντας παράλληλα μαραθώνιους ταινιών. Αλλά ξέρεις που είναι το πρόβλημα; Δεν μπορείς να κουβαλήσεις μία 52αρα οθόνη στο σπίτι του κολλητού που έχει μια 20άρα οθόνη με σεμεδάκι της μάνας του επάνω. Με τους προτζέκτορες ωστόσο δεν υπάρχουν τέτοια θέματα. Πόσο μάλλον όταν έχουν και αυτοί 4Κ ανάλυση, wireless σύνδεση, Ethernet και οτιδήποτε άλλο κάνει μία τηλεόραση «έξυπνη». Μόνο που εδώ, ορίζεις εσύ που θα σκάσει η εικόνα. Στον τοίχο; Στο έδαφος; Όποια και αν είναι η επιλογή, κάθεσαι στον καναπέ και δεν ξανασηκώνεσαι. Όλα αυτά με την UHD HU80KA της LG.

 

5. Η κολοσσιαία φουτουριστική τουαλέτα

kohler toilet

Την αγαπήσαμε από την πρώτη εικόνα. Γιατί άπαξ και περνάς χρόνο εκεί μέσα (κάποιοι κάνουν τακτικές επισκέψεις) θέλεις το κλίμα και ο χώρος να είναι οικεία και φιλικά. Σωστά; Πώς να μην ενθουσιαζόμαστε με μία τουαλέτα που: καθαρίζεται μόνη της, βγάζει αυτόματα αποσμητικό, κρατάει τα πόδια σου ζεστά εκπέμποντας αέρα και έχει αυτόματο φωτισμό για το βράδυ που δεν βλέπεις που στοχεύεις. Το μέλλον είναι εδώ από την εταιρεία Kohler και στοχεύει στην καθημερινή μας απόλαυση. Γιατί δεν μπορείς να μείνεις για πάντα στο δίπτυχο εφημερίδα-τσιγάρο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved