Έβγαλαν τσεκούρι για να επιβιώσεις ακόμη κι από τα ζόμπι

Θα το ζήλευε ακόμη και ο Ντάριλ...

Το ονομάζουν «το απόλυτο εργαλείο επιβίωσης». Αν το έβγαζαν στην Ελλάδα, στην καλύτερη να το ονόμαζαν «το έξυπνο τσεκούρι».  

Δεν μιλάμε για ένα απλό τσεκούρι, για να κόψεις κανά ξύλο. Πρόκειται για ένα πολυεργαλείο που μπορεί να κάνει τα πάντα (ως και 30 διαφορετικές χρήσεις), από το να κόψεις ένα ξύλο και να καρφώσεις ένα σφυρί, μέχρι να ανοίξεις μία μπύρα, να ξεβιδώσεις και να σπάσεις ένα τζάμι.

 

off grid survival axe elite promo


Το ατού, όμως, του Survival Axe Elite είναι άλλο. Σε περίπτωση που σκάσει η «Αποκάλυψη» και βγουν τα ζόμπι παγανιά, έχεις στα χέρια σου το νούμερο 1 δολοφονικό εργαλείο για να τα καθαρίζεις σαν αβγό, όπως ο Ρικ στο Walking Dead.

Το συγκεκριμένο τσεκούρι διαθέτει μία λαβή από χάλυβα και ακόμα μία από νάιλον, ενισχυμένη με γυαλί, που την καθιστούν αρκετά ελαφριά. Το μέγεθός της είναι τόσο… όσο, για να χωράει ακόμη και στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου.

Έτσι, αν σου κολλήσει το ζόμπι στο παράθυρο ή στο παρμπρίζ, κάνεις ό,τι και η κοπέλα στο παρακάτω βίντεο:

 

 
Για την περίοδο των γιορτών έχει ειδική τιμή στα 50 ευρώ και αν θες να το δεις λίγο περισσότερο πριν πάρεις την τελική απόφαση, σου έχουμε και μερικές φωτογραφίες.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved