Ανακαλύψαμε τα τελευταία τεχνολογικά νέα στην Έκθεση Τεχνολογίας

Και φωνάξαμε: #ThanksToTech.

Γκρινιάζει ότι βαριέται να μαγειρέψει; Σε στέλνει στο σούπερ μάρκετ και εσύ γυρνάς με άλλα από αυτά που σου ζήτησε; Σου λέει ότι το σκούπισμα είναι μια δουλειά που πρέπει να κάνουν και οι άντρες; Εγώ είμαι εδώ. Θα σου ανοίξω τα μάτια.

Θα σε στείλω σε μία έκθεση, φοβερή, μοναδική, ανεπανάληπτη, θα δεις όλα τα τελευταία τεχνολογικά νέα, θα λύσεις μερικά προβλήματα (κρεβατομουρμούρας) και θα ανυπομονείς να κρατήσεις στα χέρια σου όλα όσα ένας gamer θέλει. Πώς σου φάνηκε;

Ο λόγος για την Έκθεση Τεχνολογίας «Thanks to tech» της Κωτσόβολος, που φιλοξενείται στον τέταρτο όροφο του γνωστού εμπορικού κέντρου The Mall Athens. Αρχικά η Έκθεση σχεδιάστηκε ώστε το κοινό θα βρεθεί σε ένα φουτουριστικό περιβάλλον για τρία τριήμερα (24-25-26/11, 1-2-3/12 και 8-9-10/12). Το πρώτο τριήμερο επισκεφθήκαμε εμείς την έκθεση, οπότε έχεις άλλα δύο αξιοποιήσιμα τριήμερα!

te2

 

Τι θα δεις

Εμείς είδαμε συσκευές από το μέλλον που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε πώς οι «έξυπνες» συσκευές μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, να μιλήσουν με την «Alexa», η οποία θα φροντίζει να μας ειδοποιεί πότε είναι έτοιμο το φαγητό, να μας δίνει έξυπνες συμβουλές μαγειρικής και να μας ενημερώνει για την πορεία της πλύσης των ρούχων τους.

Καταρχάς τα ψυγεία με εσωτερικές κάμερες που παρακολουθούν τα τρόφιμα και ειδοποιούν για τη λήξη αυτών, ενώ δίνουν τη δυνατότητα στους κατόχους του να ακούνε ραδιόφωνο και να πλοηγούνται στο internet! Έτσι, δεν θα σου φωνάξει ξανά επειδή δεν πήρες τα σωστά ψώνια. Είσαι στο σούπερ μάρκετ, ανοίγεις το κινητό και τσεκάρει τι λείπει από το ψυγείο. Φοβερό;

te3

 

Και στην περίπτωση που γκρινιάζει για τη μαγειρική… Εδώ είμαι εγώ, που λατρεύω τη μαγειρική και θα σε βοηθήσω να την κάνεις να τη λατρέψει και εκείνη. Ναι, διότι οι λάτρεις της μαγειρικής θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά έξυπνα οικοσυστήματα με συσκευές που μιλάνε μεταξύ τους, ενώ συμβουλεύουν και ειδοποιούν το χρήστη τους για την εξέλιξη του φαγητού τους!

Και για εσένα που βάζεις πλυντήριο μόνος σου, τότε στην Έκθεση Τεχνολογίας «Thanks to tech» της Κωτσόβολος θα ανακαλύψεις πλυντήρια με διαίσθηση και χειρισμό μέσω φωνητικών εντολών, να δημιουργούν μια νέα εμπειρία γύρω από το πλύσιμο των ρούχων.

Για εσένα που διψάς για αδρεναλίνη (και gaming)

te4

Έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις το νέο Gran Turismo Sport και να ζήσεις μία ασυναγώνιστη εμπειρία οδήγησης, για την οποία η θρυλική σειρά έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή εδώ και 20 χρόνια. Γνώρισε το γεμάτο αδρεναλίνη κόσμο του GT Sport, στα ειδικά racing pods!

Drones και VR τεχνολογίες που μας βοηθούν να μένουμε σε φόρμα. Ναι, φόρεσα τα VR μου με 4D και ανέβηκα σε ένα roller coaster τόσο ρεαλιστικό σαν να ήμουν στην Disneyland. Κάποια στιγμή πρέπει και να φώναξα από το φόβο μου (λίγο με ένοιαξε)…

te5

Εξάλλου, η υψηλή τεχνολογία έχει την τιμητική της και στο χώρο του ήχου, αφού κι εσύ ο ίδιος θα ανακαλύψεις ακουστικά που φοριούνται γύρω από το λαιμό και μπορούν ασύρματα, μέσω bluetooth, να μεταφέρουν τον ήχο από το smartphone, το tablet ή την τηλεόραση, ενώ θα δεις από κοντά αδιάβροχα ηχεία που λειτουργούν άψογα ακόμα και μέσα στο νερό!

te6

Και θα παίξεις και θα φας!

Τέλος, επειδή οι εμπειρίες του μέλλοντος… «περνούν και από το στομάχι», όσοι επισκεφτούν την πρωτοποριακή Έκθεση Τεχνολογίας έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ηλεκτρονικά την παραγγελία τους στα Goody’s Burger House σε προνομιακή τιμή με όφελος 20% και να παραλάβουν το φαγητό τους από το εστιατόριο της αλυσίδας του 3ου ορόφου, αποφεύγοντας την ουρά στο ταμείο. Πόσο έξυπνο;

Συνοπτικά, σε ένα φουτουριστικό χώρο 1.200 τετραγωνικών μέτρων, εκτίθενται 130 προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας με πάνω από 50 από αυτά να μην έχουν καν κυκλοφορήσει στην αγορά! Μην ξεχνάς: Έχεις ακόμα δύο Σαββατοκύριακα στη διάθεσή σου για να απολαύσεις αυτή τη γιορτή της Τεχνολογίας: 1-3/12 και 8-10/12, από τις 11.00 έως τις 22.00. Και να πεις και ένα #ThankstoTech.

te7

Extra Tip: Μεγάλος Διαγωνισμός θα προσφέρει μοναδικά τεχνολογικά δώρα! Διαθέσιμη βρίσκεται ήδη η εφαρμογή Thanks To Tech στο Google Play ή το App Store. Το  μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την κατεβάσεις (από Android ή iOS smartphone), να επισκεφτείς την έκθεση και να επιλέξεις τη συσκευή που θα ήθελες να γίνει δική σου!

* Η είσοδος είναι ελεύθερη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved