Αυτή η τσάντα δεν φτιάχνει καφέ, αλλά μπορεί να φορτίσει το κινητό σου

Κράτα το κεφάλι σου ήσυχο και τα πράγματά σου φουλ οργανωμένα.

Το να ξεμείνεις από μπαταρία στο κινητό κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι πιο στανταράκι κι από άσσο της Ρεάλ στο Μπερναμπέου. Με το να βρίζεις, όμως, θεούς και δαίμονες στην παραλία, στο κάμπινγκ, όντας για πεζοπορία στο βουνό ή γενικότερα οπουδέποτε δεν έχεις πρόσβαση σε ηλεκτρικό ρεύμα, ένα πράγμα είναι βέβαιο: χαλάς την ψυχούλα σου, η στάθμη της μπαταρίας σου δεν πρόκειται να ανέβει όσο και να χτυπιέσαι. 

Μπορείς να αποφύγεις όλη αυτή τη ψυχοβγαλτική διαδικασία αγοράζοντας την Lifepack. Μια τσάντα η οποία δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι σου κάνει οπτικά κι ότι ταιριάζει στα γούστα σου, αλλά μισό λεπτό να σου εξηγήσουμε τα ατού της: Εκτός του ότι συγκεντρώνει ηλιακή ενέργεια και σου δίνει τη δυνατότητα να φορτίσεις το κινητό σου on the go (μέχρι και 6 πλήρεις φορτίσεις για ένα iPhone6 μέσα σε 24 ώρες),

01 Lifepack Grey Livi hero xohao9

διαθέτει αντικλεπτικό σύστημα προστασίας,

06 Lifepack black locked zyon0g

ασύρματο δίκτυο bluetooth με το οποίο μπορείς να συνδέσεις τα ηχειάκια σου για να ακούσεις όπου κι όποτε θες μουσική,

FireShot Capture 11 Lifepack Solar Powered Anti Theft B https www.indiegogo.com projects


Από εκεί και πέρα, διαθέτει ό,τι διαθέτει κάθε τσάντα που σέβεται τον εαυτό της: είναι αδιάβροχη και διαθέτει διακριτούς εσωτερικούς χώρους για να ξεχωρίζεις το λάπτοπ, τη γραφική σου ύλη, το ταπεράκι και τα... εσώρουχα της προηγούμενης ημέρας (δεν φταίμε εμείς που ξενοκοιμάσαι).

Κοστίζει €168 και μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου περνώντας μια βόλτα από το Indiegogo. Πριν σε αφήσουμε στην ησυχία σου, καλό είναι να ξέρεις πως το προϊόν έχει πάει ψιλοάπατο. Να φανταστείς πως μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει μέσω του Kickstarter περί τα 613.917 δολάρια, τη στιγμή που ο αρχικός στόχος της καμπάνιας είχε οριστεί στα 3.705 δολάρια. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved