Τα 5 Games που κυνηγούν τον τίτλο του Καλύτερου για το 2016

Σιγά που θα περιμέναμε τον επίσημο διαγωνισμό. Μπες εδώ και ψήφισε #yolo

Αγαπήσαμε και τα 5 από την πρώτη φορά που τα παίξαμε στις κονσόλες μας. Είναι αναμφισβήτητα οι σούπερ σταρς της φετινής χρονιάς στον κόσμο του gaming και είναι έτοιμα να κονταροχτυπηθούν στα Gaming Awards του 2016, που θα διεξαχθούν την 1η Δεκεμβρίου εδώ παραδίπλα, στο Λος Άντζελες.

Οι αθεόφοβοι, έχουν συμπεριλάβει 24 κατηγορίες, αλλά εμείς είπαμε να σταθούμε στο στανταράκι, αυτήν του καλύτερου τίτλου.

Δεν στους παρουσιάζουμε απλά, αλλά σε καλούμε να ψηφίσεις το αγαπημένο σου. Έτσι, για την αλητεία και για να μπούμε στο μάτι των διοργανωτών...

 

Doom

maxresdefault

Χρειαστήκαμε δευτερόλεπτα για ν’ αγαπήσουμε τον reboot  τίτλο της σειράς που σημάδεψε την παιδική μας  ηλικία. Αν και χρονολογείται από το 1993,το Doom που κυκλοφόρησε φέτος τον Μάιο ήταν ό,τι πιο αιματηρό έχουμε δει από την θρυλική gaming σειρά. Περιλάμβανε ένα χορταστικό campaign με πολλά upgrades, κρυφές περιοχές, ενώ για πρώτη φορά τα boss fights ήταν σχετικά ζόρικα για τον μέσο gamer. Σε κάθε περίπτωση, στάθηκε με το κεφάλι ψηλά στην βαριά κληρονομιά που κουβαλάει ο τίτλος, επιτρέποντας μας να πυροβολήσουμε και να ανατινάξουμε τον όποιο δαίμονα έκανε το λάθος να σταθεί στο διάβα μας.

 

Inside

Inside Ending 2

Οι Σκανδιναβοί δεν γράφουν μόνο σπουδαία αστυνομικά θρίλερ. Στην περίπτωση του Inside, οι Δανοί developers έβαλαν τα δυνατά τους για να παραδώσουν ένα ατμοσφαιρικό survival παιχνίδι, που ξεχώρισε τόσο για το μινιμαλιστικό σενάριο και την σκοτεινή του διάσταση, όσο και για το soundtrack που το έντυσε όπως ακριβώς έπρεπε. Ένα παιχνίδι που έβαλε το μυαλό μας να δουλέψει -θυμίζει αρκετά puzzle- και που η εταιρεία Playdead δεν τσιγκουνεύτηκε στα animations και το καλοδουλεμένο στόρι. Και μπράβο τους.

 

Overwatch

overwatch widowmaker screenshot 005 2068.0

Ακόμη και αν μας πόνεσε η έλλειψη ενός single-player campaign, το Overwatch είναι ένα τίμιο first-person shooter που μας θύμισε τα σενάρια των Terminator και Matrix. Οι μηχανές δηλαδή ξεσηκώθηκαν και τα Ηνωμένα Έθνη δημιούργησαν μία ομάδα για να τα αντιμετωπίσει, Υπήρξαν σπουδαίες λεπτομέρειες, όπως το λεπτομερές voice acting για τους χαρακτήρες, άριστη ποιότητα γραφικών με πολλούς χάρτες  προς εξερεύνηση.  Μάλιστα η Blizzard, μπήκε στη διαδικασία να δημιουργήσει και animated σειρά ώστε να γνωρίσουμε καλύτερα τους ήρωες. Καθόλου κακή ιδέα.

 

Titanfall 2

t2

Κανείς δεν περίμενε πως το παρθενικό Titanfall θα εξελισσόταν σε ένα από τα καλύτερα first-person shooters που είδαμε την τελευταία πενταετία. Έχοντας αυτό στο μυαλό, Respawn Entertainment και Electronic Arts παρέδωσαν το δεύτερο κομμάτι της διάσημης σειράς, αποδεικνύοντας πως δεν ήταν τύχη ούτε κάποιο one-hit wonder. Είδαμε ανανεωμένο σενάριο, κορυφαίους διαλόγους ανάμεσα στον πρωταγωνιστή Jack Cooper και τον Titan του, ενώ εκτός από τα γραφικά και το σταθερό frame rate, ξεχώρισε ο τρόπος με τον οποίο συνδέθηκε το στοιχείο του parkour με το παιχνίδι.  Ένα must παιχνίδι για κάθε online player.

 

Uncharted 4: A Thief’s End

uncharted 4 a thiefs end

Η μεγάλη επιστροφή του Indiana Jones των games. Ο exclusive τίτλος του PS4 καταφέρνει να συνδυάσει άριστα το στοιχείο του third-person shooting με εκείνο της επίλυσης γρίφων. Σε σημείο μάλιστα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το Tomb Raider. Μας άρεσαν οι parkour κινήσεις του Drake, το stealth στοιχείο του παιχνιδιού, αλλά και τα πιο καλοδουλεμένα hits που λύνουν χέρια για την επίλυση των γρίφων. Κυρίως, το Uncharted 4 έδωσε μεγάλη έμφαση στο background, κάνοντας κάθε τοποθεσία να ανοίγει το μάτι σου. Κτίρια, τοποθεσίες και χαρακτήρες, έχουν σχεδιαστεί κρατώντας και την παραμικρή λεπτομέρεια. Τέλος, η κινηματογραφική δράση του παιχνιδιού, σε έκανε να πιστεύεις ότι παίζεις σε ταινία παρά κρατάς το χειριστήριο μιας κονσόλας. Αυτό δεν είναι το ζητούμενο σε τέτοια παιχνίδια;

Μπουμπούνα την ψήφο σου τώρα :) 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved