Σταντ ποδηλάτου για να μπει φάτσα-κάρτα στο σαλόνι σου

Είναι τόσο ωραίο που πρώτα αγοράζεις αυτό και μετά ποδήλατο.

Όταν μιλάμε για κορυφαία ποδήλατα, μιλάμε για Ιταλία. Επομένως, μοιάζει λογικό εκεί που θα βρεις τα κορυφαία ποδήλατα να βρεις και τα κορυφαία αξεσουάρ, όπως αυτό το χειροποίητο stand δαπέδου από την Vado Libero, το οποίο κάνει πολλά περισσότερα από το να κρατάει το ποδήλατό σου πάνω από το έδαφος όσο εσύ δεν το χρησιμοποιείς.

Το χαρακτηριστικό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι αυτός ο μαύρος φωριαμός αποτελούμενος από δύο συρτάρια από μασίφ ξύλο δρυ. Σε αυτά τα συρτάρια θα βρεις πολλά και ενδιαφέροντα. Πάρε μολύβι και σημείωνε: ηχεία Bluetooth, ασύρματο φορτιστή, 4 θύρες USB καθώς και γαντζάκια για να κρεμάς διάφορα αντικείμενα. Με άλλα λόγια, δεν αγοράζεις απλά ένα σταντ, αλλά ένα κανονικό επιπλάκι που μπορείς να έχεις στο χολ του σπιτιού σου.Η βάση του σταντ είναι από ανοξέιδωτο ατσάλι, ενώ οι πιο παρατηρητικοί θα έχουν ήδη προσέξει τις λεπτομέρειες από χειροποίητο δέρμα.

Η τιμή του είναι κάπως αναμενόμενη για ένα τόσο ντελικάτο προϊόν: 4.300 δολάρια. Δηλαδή, λολ. Για αυτό και εμείς, σου ετοιμάσαμε μια γκάλερι ώστε να το δεις, να το περιεργαστείς και… δεν έχει και. Προφανώς με αυτά τα λεφτά, έχεις άλλα πράγματα να αγοράσεις.

ezgif 1 6ff773a30a

Παρόλα αυτά, το γεγονός ότι δεν μπορείς να αγοράσεις το συγκεκριμένο σταντ, δεν αποτελεί δικαιολογία ώστε να αναβάλλεις συνεχώς τις βόλτες με το ποδήλατο που ήδη έχεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved