Μία συσκευή για όσους δεν έχουν ξεκολλήσει με το φρόζεν γιόγκουρτ

Αλήθεια, υπάρχουν ακόμα τέτοιοι τύποι;

Δεν  γίνεται να μην θυμάσαι ότι μία εποχή, πριν κάθε γωνιά της Αθήνας ξεκινήσει να πουλάει elegant σουβλάκια σε καλάμι, υπήρχε μία άλλη τρέλα χωρίς λόγο και αιτία, που βάλθηκε να πείσει τον κόσμο ότι τα παγωτά είναι ξενέρωτα και το γιαούρτι πιο υγιεινό.

chocolate food froyo frozen yogurt Favim.com 3987326

Πέρασε κανά δίχρονο μέχρι να καταλάβει ο κόσμος πως αν βάλεις πάνω στο γιαούρτι σοκολάτες και σιρόπια μόνο υγιεινό δεν είναι, αλλά υπάρχουν ακόμα κάποια που έχουν καταφέρει και έχουν επιβιώσει. Το φρόζεν γιόγκουρτ άντεξε στο χρόνο – μάλλον επειδή πουλάνε και καφέ.

Υπάρχουν όμως και εκείνοι που παραμένουν πιστοί στο ρεύμα του γιαουρτιού και επειδή εδώ είμαστε δημοκράτες το σεβόμαστε απόλυτα. Για την ακρίβεια, έχουμε και μία μηχανή που θα τους σώσει την τσέπη και θα τους επιτρέψει να φάνε όσο γιαούρτι θέλουν. Το Wim είναι μία μηχανή που φτιάχνει, στη στιγμή, παγωμένο και δροσερό γιαούρτι της αρέσκειας σου, με μία ειδική λειτουργία που παγώνει το γάλα μέσα σε περίπου 90 δευτερόλεπτα. Το μιξεράκι κάνει στη συνέχεια τη δουλειά και έχεις το προϊόν ολόφρεσκο.

800x 1

Όλα αυτά βέβαια είναι περιττά αν απλά γουστάρεις να αγοράζεις φαγητά από τα περίπτερα. Αν δεν σε ψήνει, κάνε το δώρο στη μάνα σου. Θα το εκτιμήσει. Μάλλον.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved