Ζηλέψαμε λίγο αυτό το υπέροχο κομπιούτερ για gaming

Ρετρό στο μάτι, μεγάλο σε επιδόσεις.

«Χιούστον έχουμε πρόβλημα», αυτή είναι η πρώτη ατάκα που σου έρχεται στο μυαλό όταν αντικρίζεις για πρώτη φορά το Datorbox Gaming System. Γιατί πέρα από την εξαιρετική αισθητική του δεν προοιωνίζει τίποτα άλλο διασκεδαστικό –αφού θυμίζει κομπιούτερ που χρησιμοποιούσε η ΝASA το 1960 ή ο Στάνλεϋ Κιούμπρικ στα γυρίσματα της «Οδύσσειας του Διαστήματος».

Όταν όμως μάθεις πως κυκλοφορεί με επεξεργαστές Intel Core i5 και i7 καθώς και κάρτα γραφικών Nvidia GTX 1060 G, τα οποία του δίνουν τη δυνατότητα να αποδίδει σε 4Κ βίντεο και να μπορεί να τρέψει παιχνίδια τελευταία γενιάς, μένεις λίγο παγωτό γιατί δεν το περίμενες.

Με διαστάσεις 25 εκατοστά πλάτος, 30 εκατοστά μήκος και 7,5 εκατοστά ύψος μπορεί να χωρέσει όπου θες και να αποτελέσει ένα κόσμημα για το γραφείο ή το σαλόνι σου. Μπορείς αν θες να το αγοράσεις από εδώ. Αν και αντιλαμβανόμαστε πως η τιμή του είναι μάλλον απλησιάστη, αν το χόμπι σου είναι το gaming και το desing, με αυτό το έργο που δεν είναι απλά μακέτο μπορείς να κάνεις μέχρι και τον κύριο Σποκ του Star Trek υπερήφανο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved