Κουλ ανεμιστήρας, όνομα και πράγμα

Μπαμπού επένδυση και εγγυημένη δροσιά.

Η σχέση σου με τον ανεμιστήρα έχει περάσει από χίλια δυο κύματα: καπότε ήταν ο μοναδικός που μπορούσε να σε ξελασπώσει στους καύσωνες, με την έλευση των ερκοντίσιο τον κλείδωσες στο πατάρι και με το πρώτο αυχενικό που σε κέρασε το μηχάνημα του διαβόλου, τον ξαναθυμήθηκες και τον έβαλες στην πρίζα χαζεύοντας για ώρες ατελείωτες τα «φτερά» του. 

Εκείνα τα μπλε, τα γυαλιστερά, που κάθε φορά που τα βλέπεις σου 'ρχονται αναμνήσεις από τα μικράτα σου που ήθελες σώνει και ντε να βάλεις τα χεράκια σου μέσα αλλά φοβόσουν το βλέμμα της μητέρας που παραφύλαγε σαν Κέρβερος. 

Μάλλον, όμως, έφτασε η ώρα να ξανακλειδώσεις τον κλασικό ανεμιστήρα στο πατάρι ή σε κανά ντουλάπι, καθώς με πρόχειρους υπολογισμούς πρέπει να έχει μεγαλώσει 2-3 γενιές από την οικογένειά σου.

Τι λες για κάτι πιο ντιζαϊνάτο και εξίσου αποτελεσματικό, όπως για παράδειγμα ο Otto Fan από την ελβετική εταιρεία Stadler Form;

Φτιαγμένος από μπαμπού και προσαρμόσιμος στο ύψος που επιθυμείς, όχι όμως και στην τιμή που ενδεχομένως θα ήθελες να αναγράφει πάνω του. 140 ευρώ είναι αυτά...

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved