Ένα ποδοσφαιράκι κόσμημα για το μπαλκόνι σου

Θα αρέσει ακόμα και σε Εκείνη.

Ξεκινώ να γράφω απευθυνόμενους κυρίως στους άνδρες αναγνώστες του site. Αφού πιστεύω πως υπάρχουν ελάχιστες –έως καθόλου- γυναίκες εκεί έξω, στο Μεγάλο Ελληνικό Φρενοκομείο, που θα έμπαιναν στη διαδικασία να αγοράσουν ένα «ποδοσφαιράκι».

Για εμάς όμως αυτά τα πραγματάκια είναι σα μικρές φούσκες που μπορούμε να χωρέσουμε όλα τα καταπιεσμένα εφηβικά μας «θέλω» μέσα. Γιατί τα παιχνίδια μας ήταν αυτά που μας μεγάλωσαν και είμαστε απόλυτα δεμένοι μαζί τους.

Είδες το βιντεάκι; Κατάλαβες για τι αριστούργημα του design μιλάμε; Όλοι θέλουμε να έχουμε παιχνίδια για να αράζουμε στο μπαλκόνι (ή στον κήπο) με τους κολλητούς. Καμιά φορά τα video games δεν είναι αρκετά. Αυτό εδώ, λοιπόν, μπορεί να είναι το εισιτήριο σου για ατέλειωτο χαβαλέ με την παρέα σου.

Και τώρα ερχόμαστε σε έναν πολύ σημαντικό παράγοντα: σε εκείνη. Είναι λογικό να γκρινιάξει που θέλεις να καταλάβεις το μισό μπαλκόνι με τα παιχνίδια σου λες και είσαι μπέμπης του δημοτικού. Αν, λοιπόν, τις πας κάποιο πλαστικό φτηνόπραμα που τις αρρωσταίνει το μάτι, σίγουρα θα παίξετε ματς με πιθανούς τραυματίες.

Αν όμως δει αυτό το κομψοτέχνημα με τίτλο Foosball Pure είναι πολύ πιθανό να εντυπωσιαστεί με το design και να το θεωρήσει μια ωραιότατη προσθήκη στο σπιτικό σας. Και να μην εκνευρίζεται (πολύ) όταν θα γκαρίζετε σαν τα 14χρονα με τους κολλητούς καθώς βάζετε στοιχήματα για το «ποδοσφαιράκι».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved