Μέχρι και smart ring θα μας κάνετε να φορέσουμε;

Είναι λίγο αμήχανο όταν ο Φρόντο συναντά τον Ρόμποκοπ.

Μεγάλη κουβέντα δεν θα πω, διότι όταν πριν μερικά χρόνια κυκλοφόρησαν τα smartwatches, αναρωτιόμουν αφελώς ποιος θα τα αγόραζε και στο τέλος κυκλοφόρησε μέχρι η Loui Vuitton το δικό της μοντέλο.

Επομένως, στο άκουσμα ότι κυκλοφόρησε smart ring από την Orii ναι μεν ήμουν κάπως επιφυλακτικός για τη χρησιμότητά του, αλλά, αλλά, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι θα το δω σε κάμποσα ανδρικά δάχτυλα. Ιδανικά, το φαντάζομαι να αστράφτει σε δάχτυλο ταξιτζή, που έχει ακουμπήσει αριστερό χέρι στο παράθυρο καθώς περιμένει στο φανάρι.

orii smart ring

Πρακτικά, το δαχτυλίδι έχει τις ίδιες ακριβώς λειτουργίες με ένα smartwatch: πραγματοποιείς και δέχεσαι κλήσεις, στέλνεις μηνύματα και γενικά έχει έλεγχο του κινητού σου μέσω του δαχτυλιδιού χρησιμοποιώντας τη φωνή σου.

Το μικρόφωνό του εξασφαλίζει ότι θα ακούγεσαι καθαρότατα χωρίς να χρειάζεται να φέρνεις το δαχτυλίδι κοντά στο στόμα σου, κάτι που θα ήταν άβολο, εδώ που τα λέμε.

Όσο για την αυτονομία του, διαθέτει θήκη φορτίσματος με μπαταρίες που σου επιτρέπει να το φορτίσεις έως πέντε φορές. Για την 6η θα χρειαστείς πρίζα ή καινούργιες μπαταρίες.

Πάντως με αυτό, μπορείς να φανταστείς πώς θα έμοιαζε ο Robocop αν κατέβαινε μέχρι τη Μέση Γη για να τα βάλει με τον Σάρουμαν. Ή αν ο Φρόντο έκοβε βόλτες στα στενά ενός δυστοπικού Ντιτρόιτ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved