Ίσως η πιο τίμια ηλεκτρονική κορνίζα που παίζει εκεί έξω

Φωτό από το smartphone σου, απευθείας στην οθόνη της.

Συνήθως όταν μας ακούμε την λέξη «κορνίζες» έχουμε στο μυαλό μας κάτι προϊστορικές εικόνες που κρεμούσαν οι μανάδες μας στους τοίχους. Από παππούδες και θείες μέχρι κάτι συγγενείς από το χωριό που δεν τους είχαμε γνωρίσει ποτέ. Δεν ασχοληθήκαμε ποτέ, αλλά δεν μας άρεσαν να τις βλέπουμε σε κάθε γωνία του σπιτιού. Να λοιπόν που οι καιροί αλλάζουν και αυτές εδώ είναι οι μόνες κορνίζες που θα λατρέψουμε.

Loop screen Highway1 Alumni

Το Loop Connected Photo Display έρχεται να συνδυάσει την επικαιρότητα της εικόνας με την καλαισθησία. Η συσκευή συνδέεται με ένα ή και περισσότερα smartphones, παρουσιάζοντας τις εικόνες που βρίσκονται είτε στη μνήμη, είτε στα social media. Αντιστοίχως, μπορείς να τραβήξεις μία φωτογραφία -για παράδειγμα από μία συναυλία- και να την μοιραστείς με την συσκευή «Loop» του κολλητού ή της κοπέλας σου. Οι φωτογραφίες εμφανίζονται σε υψηλή ανάλυση και μπορείς να τις ρυθμίσεις έτσι ώστε να εμφανίζονται σαν ξεχωριστά άλμπουμ.

Ψήθηκες; Δες και το βίντεο.

Τουλάχιστον αν είναι να έχεις μία κορνίζα στο σπίτι, ας περιέχει τις φάτσες που θέλεις εσύ να βλέπεις. Και σε υψηλή ανάλυση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved