Το πιο «έξυπνο» τραπέζι που θα βάλεις στο σαλόνι σου

Μετά το Sobro δεν θα χρειάζεσαι ούτε πρίζες. 

Έχουμε δει έξυπνες τηλεοράσεις, έξυπνα κινητά και έξυπνα ηχεία. Ήταν θέμα χρόνου να δούμε κάτι παρόμοιο και σε τραπέζι σωστά; Μόνο που το Sobro δεν είναι απλά ένα καλαίσθητο φουτουριστικό τραπέζι που θα βάλεις στο σαλόνι σου. Είναι ένας φίλος που έχει σκοπό να κάνει την ζωή σου πιο εύκολη.

17308710 1473232762709091 8337728634181680904 n

Ένα από τα βασικότερα, είναι ότι περιέχει ψυγειάκι για να φυλάξει τις αγαπημένες σου μπίρες και τα αναψυκτικά. Οπότε όχι, δεν χρειάζεται να παγώσεις την ταινία για να πας μέχρι το ψυγείο. Όλα είναι κυριολεκτικά στα πόδια σου. Εκτός αυτού, η επιφάνεια του τραπεζιού, έχει φωτισμό LED, συνδέεται μέσω Bluetooth με το κινητό σου, έχει ενσωματωμένα ηχεία  ώστε ο ήχος και οι φωνητικές εντολές να σε ακολουθούν παντού και διαθέτει αρκετές θύρες USB για να φορτίσεις όσες συσκευές θέλεις. Οπότε έχεις λύσει λίγο-πολύ όλα τα θέματα, έχοντας ό,τι χρειάζεται ένα σαλόνι σε ένα μόνο τραπέζι.

Το Sobro είναι χρηματοδοτούμενο από το Indiegogo και αποτελεί την αφετηρία για τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται στον προσωπικό μας χώρο για να τον κάνουν πιο εύχρηστο. Και ναι, όπως το βλέπουμε, το μέλλον ξεκινά μοναδικά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved