Με αυτό το μαραφέτι θα μπορείς να βάζεις ακουστικά με καλώδιο στο smartphone σου

Όταν το smartphone σου δεν έχει υποδοχή για ακουστικά με καλώδιο.

Θυμάσαι εκείνη την μικρή τρυπούλα που υπήρχε παλιά στο κινητό σου και η οποία τείνει να εξαφανιστεί στα νέα μοντέλα; Ναι, εκείνη που όταν την είχες για μόστρα και δεν έβαζες συχνά το καλώδιο για τα ακουστικά σου, μπορούσες μετά από λίγο καιρό να βρεις μέσα της μισό κιλό χνουδάκι, τα χαμένα σου κλειδιά και πιο μέσα ένα τσαλακωμένο πακέτο τσιγάρα που είχε πάνω την τιμή σε δραχμές. Και βέβαια το θυμάσαι. 

Άλλωστε είσαι από εκείνους που λατρεύουν να χρησιμοποιούν ακουστικά και η νέα μόδα ορισμένων smartphones να μην διαθέτουν αντίστοιχη υποδοχή σου έχει κάνει την καρδιά περιβόλι. Πάρε βαθιά ανάσα, ξεφύσα και ρίξε μετά μια ματιά σε αυτήν την μικρή συσκευή.

the jack by podo labs is a small lightweight device that connects to your bluetooth devices which is great if your phone doesnt have a headphone jack for example1

Παιδιά από εδώ το Jack, Jack από εδώ τα παιδιά που χωρίς ακουστικά δεν μπορούνε. Μπορείς να κάνεις κάτι για την περίπτωσή τους;

(ακούγεται φωνή ρομποτική από το βάθος) «Μα και βέβαια μπορώ Ratpack! Γι' αυτό με δημιούργησαν άλλωστε.»

Οκ ρε συ Jack. Γεια δείξε τους για το τι είσαι ικανός να κάνεις. 

Έτσι απλά, λιτά κι απέριττα: παίρνεις ακουστικά με καλώδιο, τα συνδέεις στο Jack, το Jack συνδέεται μέσω bluetooth με το κινητό σου και είσαι έτοιμος να αναβιώσεις στιγμές ένδοξης κι ενσύρματης επικοινωνίας. 

Κι αν θες να αποδώσεις τα credits για την ιδέα, ψάξε να βρεις τους τύπους της Podo Labs οι οποίοι όταν έβαλαν ως στόχο τα 20.000 δολάρια στο Kickstarter, δεν περίμεναν ότι οι τρου φανς των καλωδίων θα την επικροτούσαν τόσο ώστε να φτάνουν σήμερα στο σημείο να έχουν συγκεντρώσει (ξαναπάρε ανάσα) 600.000 δολάρια από προσφορές.

Καλοφάγωτα και καλοεπένδυτα, παιδιά!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved