Μη βιαστείς να το «κατεβάσεις» αν δεν δεις πρώτα το βίντεο. Υπάρχει λόγος. 

Την αμαρτία μας θα σας την πούμε: δεν είχαμε ιδέα ποιοι είναι οι "The Kloons", ωστόσο μετά το βίντεο αυτό δηλώνουμε ξεκάθαρα πως στο εξής θα τους παρακολουθούμε όσο πιο στενά γίνεται. 

Οι απίθανοι αυτοί εγκέφαλοι, ορμώμενοι από την αέναη κάψα του ανθρώπινου είδους για οτιδήποτε έχει να κάνει με το σεξ και από τα άλματα της τεχνολογίας που κάνουν τα αντίστοιχα του Κουκοδήμου να φαντάζουν μπουσούλημα, είπαν να τα συνδυάσουν και να «δημιουργήσουν» το Lickster. Ένα app για smartphones που σε βοηθά βήμα-βήμα να γίνεις καλύτερος στην τέχνη της αιδοιολειξίας (ναι, είναι τέχνη, τα έχουμε ξαναπεί).

Κι όταν λέμε βήμα-βήμα, το εννοούμε: πού θα βάλεις τα χέρια σου, πώς θα χρησιμοποιήσεις τη γλώσσα σου, τα πάντα όλα! Οι άνθρωποι είναι μερακλήδες και δημιούργησαν τη συγκεκριμένη εφαρμογή με πολύ κόπο όντας πεπεισμένοι πως δεν είναι η διείσδυσή σου εκείνη που θα χαρίσει τον οργασμό σε μια γυναίκα, αλλά η γλώσσα σου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις αφότου εγκαταστήσεις το app είναι να καθαρίσεις καλά την οθόνη του και να βεβαιωθείς πως δεν βρίσκεται άνθρωπος σε ακτίνα 10 χιλιομέτρων. Μη ξεχνάς πως κατά την εξάσκησή σου, μια θηλυκή φωνή θα σε κατευθύνει και θα σε ενημερώνει για το πόσο κοντά βρίσκεσαι στον στόχο του οργασμού. 

ΥΓ: Αν ψήθηκες για την εφαρμογή, ή ακόμη χειρότερα αν έχεις μπει ήδη σε κάνα App Store ή σε κάνα Google Play, να μας σχωράς που δεν το βρίσκεις να το «κατεβάσεις».

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved