10 διπλές προσκλήσεις για να χαρείς με την ψυχή σου το Gaming στην Digital Expo

Θα περάσουμε ωραία το ΣΚ 30/9-1/10 στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου.

Κοίτα να δεις τώρα τι γίνεται. Αυτό το Σαββατοκύριακο το Gamespace.gr μαζί με το New York College στήνουν κάτι πολύ όμορφο στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου, την Digital Expo.

Το όνομα είναι βαρύγδουπο, αλλά μην ψαρώνεις. Αν πας θα περάσεις εγγυημένα καλά.

Και εμείς εδώ στο Ratpack είμαστε με το  team #να_περνάς_καλά_θέλω επομένως εξασφαλίσαμε για εσένα 5 διπλά διήμερα εισιτήρια και 5 διπλά μονοήμερα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας στο Post του διαγωνισμού (θα το βρεις εδώ) στην FB page του Ratpack και να ταγκάρεις στα σχόλια τον φίλο ή τη φίλη σου με την οποία θες να πάτε παρέα στην Digital Expo.

tickets

Πάρε μια γεύση από το πρόγραμμα:

Θα πάρεις μέρος σε τουρνουά (από PRO 18 και NBA 2k18 μέχρι LOL, Mortal Kombat και counter strike), θα δεις τον τελικό του LAN Masters ανάμεσα στις 4 καλύτερες ομάδες LOL των Βαλκανίων, θα νοσταλγήσεις χαζεύοντας παλιές κονσόλες και υπολογιστές, θα μάθεις πολλά σε εξειδικεύμενα workshop και ομιλίες για το game development και αν είσαι και μερακλής θα λάβεις μέρος στον διαγωνισμό cosplay. Και αυτά είναι μόνο μερικά από όσα μπορείς να κάνεις, καθώς το πλήρες πρόγραμμα θα το βρεις εδώ.

Ο Διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη στις 14:00.

Τους όρους του διαγωνισμού μπορείς να τους διαβάσεις εδώ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved