4 Διπλές να ανέβεις στην Ταράτσα του Φοίβου μαζί με Imam Baildi και ΔΕ VARIETE

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και ετοιμάσου για ξεσηκωτικό πάρτι με φόντο την Ακρόπολη.

Μετά τις πετυχημένες παραστάσεις του Ιουνίου και του Ιουλίου, η «Ταράτσα του Φοίβου» έχει επιστρέψει δυναμικά τον Σεπτέμβριο, τον 4ο μήνα του καλοκαιριού, όπως λένε πολλοί.

Ετοιμάσου λοιπόν για ένα εκρηκτικό διήμερο με τους Imam Baildi και τους ΔΕ VARIETE. Δίχως υπερβολή, από όλους τους σπουδαίους καλεσμένους που έχουν περάσει από την «Ταράτσα», αυτός ο συνδυασμός είναι ίσως εκείνος που βρίσκεται πιο κοντά στο πνεύ,μα και την αισθητική της παράστασης του Δεληβοριά. Άσε δε που η συνύπαρξη στη σκηνή της Νεφέλης Φασουλή με την Ρένα Μόρφη των Imam είναι κάτι που δεν θες να χάσεις. 

Κληρώνουμε λοιπόν 4 διπλές προσκλήσεις για τις παραστάσεις στις 13 και 14 Σεπετεμβρίου (δύο για κάθε παράσταση).

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να πας στο FB post του διαγωνισμού στη σελίδα του Ratpack (θα το βρεις εδώ) και να ταγκάρεις εκείνη ή εκείνο με τον οποίο θέλετε να ανεβείτε παρέα τα σκαλάκια της Ταράτσας. Τόσο απλό.

foivos3 1

Ο Διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 12/9 στις 14:00 το μεσημέρι και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα στο inbox τους.

Εμείς είχαμε πάει μέσα στο κατακαλόκαιρο (και είχαμε φροντίσει να πας και εσύ και να ξαναπάς) και είχαμε περάσει πολύ όμορφα. Να θυμήσου τι γράφαμε στην στην «ανταπόκρισή» μας:

«Είναι εκπληκτικό το πόσο άνετα αισθάνεται στο ρόλο του συναισθηματικού ενορχηστρωτή, στο ρόλου του τύπου που κινεί τα νήματα πίσω από την κουΐντα. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν επιβάλλεται μέσα από τις σκιές. Παραχωρεί χώρο και μοιράζεται συναισθήματα. Αυτό είναι, άλλωστε, το ατού της Ταράτσας: Το ετερόκλητο αλισβερίσι που πλημμυρίζει τη σκηνή».

Μην χάσεις την ευκαιρία, κρίμα είναι.

* Οι όροι του διαγωνισμού εδώ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved