4 Διπλές προσκλήσεις για ανέβεις στη Ταράτσα του Φοίβου μαζί με Σάττι και Φριντζήλα

Δεν χρειάζεται να πας σε μάντισσα για να καταλάβεις ότι πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή.

Καλοκαίρι ήταν και πέρασε και έγινε πολύ-πολύ καλύτερο με την Ταράτσα του Φοίβου, αυτή την πολύ ιδιαίτερη παράσταση που έστησε ο Δεληβοριάς σε μια από τις πιο όμορφες ταράτσες της Αθήνας.

Ο Φοίβος όμως επιστρέφει δυναμικά με νέες παραστάσεις τώρα που ήρθε ο Σεπτέμβρης και οι περισσότεροι έχουν επιστρέψει στη βάση τους. Και επιστρέφει δυναμικά με καλεσμένες τη σπουδαία Μάρθα Φριντζήλα (προσωπική αδυναμία) και τη Μαρίνα Σάττι και τις Fones (μάλλον θα βουλιάξει η Ταράτσα). Ο συνδυασμός αυτός δεν χάνεται.

Και για να μην τον χάσεις και σου δίνουμε 4 διπλές προσκλήσεις (2 για κάθε μέρα) για τις παραστάσεις την Τετάρτη 6/9 και την Πέμπτη 7/9.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να πας στο FB post του διαγωνισμού στη σελίδα του Ratpack (θα το βρεις εδώ) και να ταγκάρεις εκείνη ή εκείνο με τον οποίο θέλετε να ανεβείτε παρέα τα σκαλάκια της Ταράτσας. Τόσο απλό.

foivos3 1

Ο Διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 4/9 στις 16:00 το μεσημέρι και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα στο inbox τους.

Εμείς είχαμε πάει μέσα στο κατακαλόκαιρο (και είχαμε φροντίσει να πας και εσύ και να ξανπάς) και είχαμε περάσει πολύ όμορφα. Να θυμήσου τι γράφαμε στην στην «ανταπόκρισή» μας:

«Είναι εκπληκτικό το πόσο άνετα αισθάνεται στο ρόλο του συναισθηματικού ενορχηστρωτή, στο ρόλου του τύπου που κινεί τα νήματα πίσω από την κουΐντα. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν επιβάλλεται μέσα από τις σκιές. Παραχωρεί χώρο και μοιράζεται συναισθήματα. Αυτό είναι, άλλωστε, το ατού της Ταράτσας: Το ετερόκλητο αλισβερίσι που πλημμυρίζει τη σκηνή».

Μην χάσεις την ευκαιρία, κρίμα είναι.

* Οι όροι του διαγωνισμού εδώ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved