Σε περιμένουν 4 διπλές για να ανέβεις 26-27 Ιουλίου στην Ταράτσα του Φοίβου

Μην το σκέφτεσαι, δήλωσε συμμετοχη και δες από κοντά το βαριετέ του Φοίβου Δεληβοριά.

Μας άρεσε, πήγαμε, ξαναπήγαμε, σε στείλαμε και σε ξαναστείλαμε και, για να στο πω απλά, έχουμε βάλει σκοπό να στείλουμε όσο το δυαντόν περισσότερους στην παράσταση που έχει συζητηθεί όσο καμία αλλή. 

Για αυτό λοιπόν, κληρώνουμε 4 διπλές προσκλήσεις για τις παραστάσεις στις 26 και 27 Ιουλίου (δύο για τη μία μέρα και δύο για την επόμενη).

Λίγο πολύ θα έχεις ακούσει τι παίζει στην Ταράτσα. Αν όχι, σου δίνουμε ένα μικρό δείγμα από την ανταπόκριση που είχαμε κάνει πριν μερικές εβδομάδες:

Πριν μερικές εβδομάδες γράφαμε στην «ανταπόκρισή» μας για την Ταράτσα:

«Είναι εκπληκτικό το πόσο άνετα αισθάνεται στο ρόλο του συναισθηματικού ενορχηστρωτή, στο ρόλου του τύπου που κινεί τα νήματα πίσω από την κουΐντα. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν επιβάλλεται μέσα από τις σκιές. Παραχωρεί χώρο και μοιράζεται συναισθήματα. Αυτό είναι, άλλωστε, το ατού της Ταράτσας: Το ετερόκλητο αλισβερίσι που πλημμυρίζει τη σκηνή».

tarasta foivos delivorias

Τι θα δεις; Φυσικά, τον Φοίβο, τον Σπυρο Γραμμένο, τη Νεφέλη Φασουλή, το ντουέτο «στενός κορσές» και τον μάγο Κώστα Καρυπίδη. Κάθε εβδομάδα όμως ο Φοίβος έχει διαφορετικούς καλεσμένους: Στις παραστάσεις αυτής της εβδομάδας θα μοιραστεί τη σκηνή με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώτα Νέγκα, Δημήτρη Μυστακίδη (αδυναμία), Ευαγγελία Μουμούρη και Γιώργο Χατζηπαύλου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να πας στο FB post του διαγωνισμού στη σελίδα του Ratpack (θα το βρεις εδώ) και να ταγκάρεις εκείνη ή εκείνο με τον οποίο θέλετε να ανεβείτε παρέα τα σκαλάκια της Ταράτσας. Τόσο απλό.

Ο Διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 25/7 στις 12:00 το μεσημέρι και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα στο inbox τους.

* Οι όροι του διαγωνισμού εδώ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved