Αφού αγαπάς τον Φοίβο, σου δίνουμε 4 ακόμα διπλές για την Ταράτσα

Για τις παραστάσεις στις 19 και 20 Ιουλίου.

Κάναμε τις προάλλες το διαγωνισμό για την Ταράτσα του Φοίβου, καταλάβαμε ότι πολλοί από εσάς από εκεί έξω θέλατε να πάτε, επομένως φροντίσαμε να βρούμε και άλλες 4 διπλές προσκλήσεις για τις παραστάσεις 19 και 20 Ιουλίου.

Πριν μερικές εβδομάδες γράφαμε στην «ανταπόκρισή» μας για την Ταράτσα:

«Είναι εκπληκτικό το πόσο άνετα αισθάνεται στο ρόλο του συναισθηματικού ενορχηστρωτή, στο ρόλου του τύπου που κινεί τα νήματα πίσω από την κουΐντα. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν επιβάλλεται μέσα από τις σκιές. Παραχωρεί χώρο και μοιράζεται συναισθήματα. Αυτό είναι, άλλωστε, το ατού της Ταράτσας: Το ετερόκλητο αλισβερίσι πλημμυρίζει τη σκηνή».

Και επειδή τα περάσαμε πολύ ωραία τότε, αλλά και τις επόμενες φορές που πήγαμε, σκεφτήκαμε να σας ξαναστείλουμε

Κληρώνουμε λοιπόν 4 διπλές προσκλήσεις για τις παραστάσεις στις 19 και 20 Ιουλίου (δύο διπλές για τη μία μέρα και δύο για την άλλη, το γράφουμε για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις).

unnamed 15

Τι θα δεις:; Φυσικά, τον Φοίβο, τον Σπυρο Γραμμένο, τη Νεφέλη Φασουλή, το ντουέτο «στενός κορσές» και τον μάγο Κώστα Καρυπίδη. Κάθε εβδομάδα όμως ο Φοίβος έχει διαφορετικούς καλεσμένους: Στις παραστάσεις αυτής της εβδομάδας θα μοιραστεί τη σκηνή με τους Σταμάτη Φασουλή, Κωστή Μαραβέγια και Βύρωνα Θεοδωρόπουλο (θα έχεις μια ευκαιρία να ακούσεις το ξεκαρδιστικό 140) 

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να πας στο FB post του διαγωνισμού στη σελίδα του Ratpack (θα το βεις εδώ) και να ταγκάρεις ένα φίλο σου με τον όπιο θέλετε να ανεβείτε παρέα τα σκαλάκια της Ταράτσας. Τόσο απλό.

Ο Διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 18/7 στις 12:00 το πρωί και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα στο inbox τους.

Μπορείς να μάθεις για τους όρους του διαγωνισμού εδώ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved