Στην James Joyce θα πιεις σαν Ιρλανδός

Η παμπ στο Μοναστηράκι που θα σε μυήσει στα Κέλτικα μυστήρια.

«Είναι η ώρα για άλλο ένα (ποτάκι)» θρυλείται πως αναφωνούσε ο Τζέιμς Τζόις, αραγμένος στην μπάρα, κάθε φορά που άκουγε κάποια αρλούμπα. Ο μέγιστος Ιρλανδός συγγραφέας ήταν μεγάλο ποτήρι και εικάζουμε πως θα ήταν περήφανος για την παμπ στο Μοναστηράκι που είναι αφιερωμένη τρόπον τινά σε εκείνον –τόσο λόγω του ονόματός της όσο και λόγω του τρόπου διασκέδασης που προβάλλει που σίγουρα θα λάτρευε ο Μεγάλος Κέλτης.

 

A post shared by Babis Sfougaris (@sfougarisb) on

Στη James Joyce, που κλείνει δέκα χρόνια παρουσίας, θα πιες σαν Ιρλανδός και θα φας σαν άρχοντας. Θα βρεις την καλύτερη (με διαφορά) Guiness της πόλης και θα κολυμπήσεις στον αφρό της στο πιο μακάριο μπάνιο της ζωής σου. Μπορείς να δοκιμάσεις και Kilkenny αν θες μια κάπως πιο γλυκιά κέλτικη εμπειρία. Και φυσικά μπορείς να βάλεις φωτιά στο κεφάλι σου κατεβάζοντας παράλληλα σφηνάκια από το ιρλανδέζικο ουίσκι της αρεσκείας σου –στον πανέμορφο ξύλινο χώρο τον Χειμώνα και στα «τραπεζάκια» έξω το Καλοκαίρι.

 

A post shared by Babis Doukas (@its_the_duke_dude) on

Μπορείς να δεις και τα live που κάνει που και που ή να αράξεις με τις Αγγλάρες που σκάνε μύτη για να πιεις τη μπύρα σου παρακολουθώντας Premier League. Αν θες μπορείς να παραγγείλεις να φας τις διάφορες λιχουδιές που σερβίρει και έχουν πολύ δυνατό ιρλανδέζικο πρόσημο. Θα σου λέγαμε να δοκιμάσεις την κρεατόπιτα με το μοσχάρι που έχει μαγειρευτεί σε Guiness για μια αυθεντική γευστική εμπειρία από το Σμαραγδένιο Νησί.

martina joyce

Να ξέρεις ότι η James Joyce είναι ένα καταφύγιο για τα γερά ποτήρια αυτής της πόλης. Θα σε σερβίρουν και θα σε φιλοξενήσουν μέχρι να πέσεις ξερός από το αλκοόλ που θα σου φέρνει ξανά και ξανά μία από τις καλύτερες και πιο αγαπητές σερβιτόρες της πόλης: η Μαρτίνα από την Πολωνία, που μας έχει πρόσεξει δεκάδες φορές όταν κουτουλάγαμε σαν κοτόπουλα από τις Guiness και τα ουίσκια.

James Joyce Irish Pub

Άστιγγος 12 | τηλ: 210 32 35 055

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved