Η κρέπα στο Feticcio θέλει να σε στείλει στην κόλαση

Η αμαρτία που θα κάνεις ξανά και ξανά.

Για τους Νότιους, το Feticcio δεν είναι απλά το μέρος που πρέπει να επισκεφθείς αν θες να φας καλή κρέπα. Είναι ένα Γλυφαδιώτικο landmark με τη δική του ιστορία, που παραμένει ζωντανός θρύλος μέχρι σήμερα. Στεγαζόταν πάντα εκεί, έχει κοινό από όλη την Αθήνα και αποτελεί επιλογή τόσο για τις μεσημεριανές λιγούρες, όσο και για εκείνες τις πείνες που σκάνε τις πρώτες πρωινές ώρες μετά το ποτό. Ο Νίκος Συγιανάκης που βρίσκεται στο πηδάλιο της επιτυχίας, φροντίζει εδώ και χρόνια να χρησιμοποιεί πρώτες ύλες αρίστης ποιότητας για το μαγικό αποτέλεσμα που προκύπτει στις κρεπιέρες.

gh

Υπάρχουν ένα σωρό συνδυασμοί για να επιλέξεις ή να δημιουργήσεις την δική σου. Οι κρέπες είναι μεγάλες, χορταστικές και σε πολύ λογικές τιμές για την άδικη και καταραμένη εποχή που ζούμε. Αν ωστόσο το στομάχι σου έχει χώρο για περισσότερα, σου συνιστούμε να δοκιμάσεις τις σαλάτες και ειδικά την Caesar’s που είναι μία από τις καλύτερες χειροποίητες που θα δοκιμάσεις. Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις, είτε αν είσαι του αλμυρού είτε του γλυκού, είναι πως δεν υπάρχει τίποτε στο μαγαζί που να μην είναι φρέσκο.

fet4

Όμως με αφορμή την πετυχημένη κρεπερί της Γλυφάδας αξίζει να σταθούμε την μεγάλη αποκάλυψη που σύστησε στο κοινό της. Το θρυλικό, πλέον, πιάτο που κάθε «αρχάριος» επιβάλλεται να δοκιμάσει. Η κρέπα «49», που έχει κερδίσει το  όνομα της εξαιτίας της 49ης θέσης που έχει στον κατάλογο, είναι για κάποιους η πιο κολασμένη κρέπα που έχει δημιουργηθεί ποτέ. Είναι μία «φωλιά» σοκολάτας φτιαγμένη από ευτυχία. Και θα μπορούσε να μιλάμε ώρες για την πλούσια υφή της σοκολάτας της, τα φρούτα με την συνταγή αλλά και την συνοδεία του παγωτού, αλλά κάποια πράγματα είναι καλό να τα γνωρίζεις από μόνος σου.

fet7

Προσοχή μόνο γιατί δημιουργεί εθισμό. Καλά να περάσεις.

 Ανδρέα Παπανδρέου 4 & Λ. Ποσειδώνος, Γλυφάδα, τηλ.: 210 8940445



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved