Πάλι καλά που υπάρχει και το Recipe

Το πιο classy μπαρ των Βορείων Προαστίων σερβίρει εμπειρίες.

Παρότι τα Βόρεια Προάστια έχουν τους δικούς τους κανόνες στο nightlife -με πολλά μαγαζιά για πολλά και διαφορετικά γούστα- η Κασσαβέτη δεν θα ήταν το ίδιο μαγική αν δεν είχαμε στις ζωές μας το στολίδι του Νίκου Μορφέση. Το Recipe είναι σήμερα κάτι παραπάνω από προορισμός για διασκέδαση. Είναι σημείο αναφοράς. Ένα σημείο που υπόσχεται μαγικές στιγμές τόσο στους Βόρειους που έχουν μάθει να το εμπιστεύονται, όσο και σε όλους τους υπόλοιπους που έρχονται από κάθε γωνιά της Αττικής για να μυηθούν.  

recipe2

Η επιτυχία του δεν βασίζεται μόνο στα signatures cocktails – τα οποία είναι εδώ και χρόνια γνωστά στην Αθηναϊκή νύχτα. Δεν βασίζεται μόνο στις γευστικές πιτσολιχουδιές που προσφέρει, ούτε και στον καλό κόσμο που θα βρεις  σε αυτό. Η σημαντικότερη επιτυχία του Recipe, είναι ότι κατάφερε να μετατραπεί σε ένα all-day hot spot, το οποίο παραμένει ιδανικό τόσο για τον καφέ και το μεσημεριανό γεύμα, όσο για τα cocktails, τα σφηνάκια, τα straight drinks και όλη την διασκέδαση και τις επικές στιγμές που κρατούν μέχρι τις τελευταίες πρωινές ώρες.

97894 HGkFvPITEVBwowO7aH1qnBNQwoKKPXN rnCRtM8CB6M

Όλα τα παραπάνω, με τον Νίκο Μορφέση να έχει τον πρώτο λόγο στις μουσικές επιλογές, που μετατρέπουν το Recipe σε ένα αδιάκοπο πάρτι χωρίς τελειωμό. Η επιτυχημένη συνταγή του Recipe, είναι ακριβώς αυτή που σε κάνει να θέλεις να βγαίνεις έξω, να θέλεις να δοκιμάζεις γευστικά cocktails και, πολύ περισσότερο, να βλέπεις ωραίο κόσμο.

recipe3

recipe4

Αυτό το κείμενο δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα μικρός φόρος τιμής, στο μαγαζί που μας έκανε να αγαπήσουμε περισσότερο τα Βόρεια Προάστια. Που έκανε την Κασσαβέτη must προορισμό τον Αθηναϊκό χάρτη και που συνεχίζει με την ίδια επιτυχία μέχρι σήμερα.

Ποιος λέει ότι τα Βόρεια Προάστια δεν έχουν τα δικά τους διαμάντια;

 

Κασσαβέτη 12, Κηφισιά
210 6230600



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved