Το γκουρμέ Sushi Bar που δεν θα σου σκοτώσει την τσέπη

Το Hachiko στο Νέο Ψυχικό απάντησε στις προσευχές μας. 

Είναι μία από τις σημαντικότερες αφίξεις στο Ψυχικό και έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο του sushi. Από την πρώτη ματιά - εκτός από τον άριστα διαβαθμισμένο του χώρο- αυτό που θα ξεχωρίσεις είναι η εξαιρετική σχέση ανάμεσα σε ποιότητα και τιμή. Όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί το Hachiko, είναι άριστης ποιότητας και προσφέρονται σε τιμές που δεν θα σε κάνουν να αναρωτιέσαι πως θα πληρώσεις τον ΕΝΦΙΑ.

14344766 1806859822919043 802320441683142829 n

Ξεχωρίζει για τα ζεστά και τα κρύα ορεκτικά του (σ.σ.: πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε το ταρτάρ από βασιλικό καβούρι και τις φέτες σολομού με άνηθο), ενώ την ίδια στιγμή τα rolls του sushi προσφέροντας σε χορταστικό μέγεθος που κυριαρχεί η φαντασία, η γεύση και οι ιδανικοί συνδυασμοί. Απολαμβάνεις δηλαδή από τα κλασσικά «ρολά» μέχρι τα signature rolls που έχει να προσφέρει το sushi bar, με προτάσεις που περιλαμβάνουν από καβούρι, γαρίδα και πάπια μέχρι φιλέτο μόσχου. Εύφημο μνεία αξίζει το αρίστης παρασκευής και γεύσης Black Cod του, το οποίο προσφέρεται σε πολύ χαμηλή τιμή για την ποιότητά του.

ghcjiko

Ακολουθούν λιγουρευτικές προτάσεις σε sashimi και nigiri, αλλά και μία σειρά από επιλογές σε φιλέτα tataki όπου ξεχωρίζει λαυράκι και τα χαμάτσι. Επίσης, το Hachiko προσφέρει 8 διαφορετικά signature cocktails για να συνοδεύσεις τις γεύσεις σου και να ολοκληρώσεις το γαστριμαργικό σου ταξίδι σε ένα από τα καλύτερα sushi bar που έχει να προσφέρει η πρωτεύουσα.

hacikocoktails

Και καλή όρεξη. 

Hachiko Sushi Bar
Λεωφόρος Κηφισίας 304 
Νέο Ψυχικό 
τηλ. 2114112211



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved