Το Beerology δημιουργήθηκε για τις φαγανές παρέες

Μπίρα, κρέας και blues rock. Μπορείς να σκεφτείς κάτι καλύτερο;

Η παρέα χρειάζεται καλοστημένα στέκια. Που να μπορούν να σε καλύψουν τόσο από φαγητό, όσο και από ποτό. Ένα τέτοιο είναι και το Beerology στην Ηλιούπολη, που αποτελεί σταθερή αξία για τους Νότιους και όχι μόνο. Και δεν είναι τυχαίο πως η επιτυχία του καθορίζεται από το τρίπτυχο: πολλές μπίρες, καλό φαγητό και μουσικάρες.

beerology2

Το Beerology σε κερδίζει από την πρώτη ματιά που θα του ρίξεις. Ένας ζεστός και cozy χώρος που εξυπηρετεί τους πελάτες του σε δύο ορόφους και τους περιμένει με τουλάχιστον 150 διαφορετικές ετικέτες σε μπουκάλια και ένας σεβαστός αριθμός σε βαρελίσιες που σε περιμένουν να τις δοκιμάσεις όλες.

logy1

Το πρόβλημα με τις παρέες -και ειδικά με τις αντροπαρέες- είναι ότι κανείς μας δεν κατεβάζει την μπίρα ξεροσφύρι. Για κανένα λόγο. Απαιτούνται λοιπόν μερικές γευστικές πινελιές στο τραπέζι για να κάνουν την κατάποση πιο ομαλή. Και επειδή τα παιδιά στο Beerology το πρόβλεψαν αυτό, έχουν ετοιμάσει ένα γαστριμαργικό μενού που ανταποκρίνεται σε όλα τα γούστα.

Από την μπριζόλα και τα burgers μέχρι το κότσι, την ποικιλία κρεατικών και τα λουκάνικα (ας μην αφήσουμε απ’ έξω και κάποιες υπέροχες σαλάτες), το Beerology έχει προετοιμάσει γεύματα που θα ζήλευαν και οι Βίκινγκς ση Βαλχάλα. Μιλάμε δηλαδή για μεγάλες, λουκούλλειες, χορταστικές και πεντανόστιμες μερίδες, που θα κάνουν τα «γερά πιρούνια» να ικανοποιηθούν και θα μυήσουν όσους δεν είχαν ακόμη την τύχη να το γνωρίζουν. Κοινώς, αναστενάζουν τα πιάτα.

logy2

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με μουσικές που κινούνται κυρίως σε blues rock (και κάποια jazz κομμάτια) και ολοκληρώνουν το σύνολο μίας μοναδικής παραμονής, που θα σε κάνει να νιώσεις σαν το σπίτι σου. Μάλιστα το μαγαζί, φέρνει πολλές φορές και live μπάντες για να σε συνοδέψουν στο γεύμα σου.

Αν νομίζεις ότι είχες γευτεί τα πάντα γύρω από τις pubs, καλύτερα να περάσεις πρώτα από το Beerology.

Ηρώων Πολυτεχνείου 4, Ηλιούπολη, τηλ.: 21 1184 8866



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved