Τα καλύτερα «λευκά» για να πιεις στις γιορτές

Έξι λευκά και οικονομικά κρασιά για να πορευτείς προς τα Χριστούγεννα.

Στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ή ανήμερα το μεσημέρι, η αλήθεια είναι πως του δίνουμε και καταλαβαίνει. Εξίσου αλήθεια είναι πως ακόμη και τις μέρες που φτάνουμε στην κορύφωση των Χριστουγέννων, ένα μπουκάλι καλό λευκό κρασί είναι πάντα ευπρόσδεκτο.

Το Ratpack θα σε ξεναγήσει στον μαγικό κόσμο των κρασιών, προτείνοντάς σου μερικά από τα καταλληλότερα και γευστικότερα value for money μπουκάλια. Επικοινωνήσαμε μάλιστα με τους ειδικούς και συγκεκριμένα με την «OAK Cava», η οποία βρίσκεται στο Χαλάνδρι (Λεωφόρος Κηφισίας 282) και κάναμε μια μίνι έρευνα αγοράς, ζητώντας τα πλέον ενδεδειγμένα για τις γιορτινές μέρες. Λευκά, κόκκινα, ροζέ, απ' όλα έχει ο μπαξές...

Η περιήγησή μας ξεκινά από τα λευκά. Αν θες να ξεκινήσεις το φαγοπότι με κρασί, θα το κάνεις με λευκό κρασί, το οποίο συνδυάζεται άψογα με τα πρώτα πιάτα, τα τυριά, τα αλλαντικά και τα λαχανικά. Αν το μενού περιλαμβάνει λευκό κρέας, ακόμα καλύτερα, ενώ είναι ταμάμ και με το επιδόρπιο, ειδικά αν αυτό είναι σιροπιαστό.

Ρίξε μια μιατιά στα έξι καλύτερα -και σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή- που μας πρότειναν από την «OAK Cava».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved