Ένα βίντεο 175 δευτερολέπτων στα δείχνει ΟΛΑ νηφάλια κι ωραία.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πώς φτιάχνεται η βότκα; Το ποτό, δηλαδή, που φτιάχνει το κεφάλι σου τα Σαββατόβραδα (και όχι μόνο); Και βέβαια δεν έχεις αναρωτηθεί. Το μόνο που σε νοιάζει έτσι όπως κάθεσαι γυρτός και κονιόρδος στην μπάρα και το πίνεις, είναι να κερδίσεις το βλέφαρο και το τηλέφωνο της τύπισσας από την διπλανή παρέα...

Πάλι καλά να λες που απέναντι στον κυνισμό και τον ωχαδερφισμό σου, στέκονται τυπάκια όπως αυτά του Travel Channel, τα οποία μακριά από τη δική μας ρηχότητα, δίνουν πόνο και μας προσφέρουν στο πιάτο απαντήσεις πίσω από τα αυτονόητα. Aυτονόητη είναι για εσένα και για εμάς, η διάφανη ουσία που γεμίζει το ψηλό ποτήρι συνοδεία πάγου-χυμού-ή οτιδήποτε άλλο λαχταράει η ψυχή του καθενός. Ελάχιστα πράγματα, ωστόσο, σε αυτή τη ζωή δημιουργούνται από παρθενογέννεση.

Σα να μας άνοιξε η όρεξη και αυτό το βιντεάκι με fajitas κοτόπουλο είναι ό,τι πρέπει

Την όλη διαδικασία παραγωγής, λοιπόν, καταγράφει με μαεστρία ο σκηνοθέτης Danny Cooke και μας την προσφέρει στην οθόνη: από τη φάρμα όπου συλλέγονται οι πατάτες, τη διαδικασία της πολτοποίησης, της ζύμωσης και της απόσταξης, μέχρι την τελική φάση. Εκείνη όπου η βότκα ρέει άφθονη μέσα στα ποτήρια μας και κάνοντας τα στόματά μας να γελάνε και τα κορμιά μας να μπιστάνε στους εκάστοτε γουστόζικους ρυθμούς. 

Τσέκαρε. 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved