Γίνεται κάποιος που δεν πίνει ουίσκι να αγαπήσει ένα ουίσκι με μέλι;

Αρκεί να δοκιμάσει Jack Daniel’s Honey.

Γιατί στα γράφουμε όλα αυτά; Διότι μόλις μάθαμε -και δοκιμάσαμε- την εναλλακτική πρόταση στον κόσμο του ουίσκι που ήρθε για να «σπάσει» κάποια στερεότυπα, όπως το ότι τα κοκτέιλ είναι για τις γυναίκες ή ότι μόνο οι άντρες πίνουν σκέτο ουίσκι (ναι, τα λένε κι αυτά).

Με αφορμή τη «γνωριμία» μας με το Jack Daniel’s Tennessee Honey, λοιπόν, ήρθε η ώρα να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και να ξεκαθαρίσουμε τι συμβαίνει τελευταία με τους λάτρεις του ουίσκι. Ευτυχώς, υπάρχουν και facts.

 

#1 Αγαπάμε Jack

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, ότι δηλαδή είμαστε λάτρεις του ουίσκι και αγαπάμε το Jack Daniel’s. Αυτό σημαίνει, ότι θα δοκιμάζαμε χωρίς «κολλήματα» ό,τι νέο μας ερχόταν από το Lynchburg του Tennessee .

jack2

 

#2 Πίνουμε κοκτέιλ και το Χειμώνα

Πίναμε κοκτέιλ το Καλοκαίρι, τα πίναμε το Φθινόπωρο και θα συνεχίσουμε να τα απολαμβάνουμε και τον Χειμώνα (ακόμη κι αν βρισκόμαστε χαμένοι κάπου στο κέντρο της Αθήνας). Μάθε, λοιπόν, ότι με βάση το ουίσκι και συγκεκριμένα το Jack Daniel’s Tennessee Honey, δημιουργούνται πλέον μερικές από τις πιο «δυνατές», χειμωνιάτικες συνταγές για cocktails: Το Jack Honey Smash με lime και πορτοκάλι, το Jack Honey Ginger Ale και το Jack Honey Queen Bee  με Prosecco και Σόδα.

jack3

 

#3 Λέμε «ναι» στο αυθεντικό

Όταν κάτι είναι αυθεντικό, μπορεί να «σταθεί» και να δείξει την αξία του ακόμη και κάτω από τις πιο «δύσκολες» συνθήκες. Το Jack Daniel’s Tennessee Honey είναι ένα μοναδικό blend που περιέχει όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Jack Daniel’s Old No 7 με μία ισορροπημένη γεύση αυθεντικού, ποιοτικού λικέρ μελιού. Και ναι, το ξεχωρίσαμε -και- για την αυθεντικότητα του, διότι δεν χρειάζεται να είναι κάποιος λάτρης του ουίσκι για να το απολαύσει, ούτε είναι ανάγκη να γνωρίζει την πραγματική ιστορία του κλασικού Old no 7. Αρκεί να είναι έτοιμος να κάνει μια «φιλική εισαγωγή» στον κόσμο του ουίσκι.

jack4

 

#4 Τον κ. Jack τον εμπιστευόμαστε

Tον κ. Jack τον γνωρίσαμε πριν από αρκετά χρόνια. Ήταν μαζί μας σε καλές και δυσάρεστες στιγμές, σε βραδιές που δεν θα ξεχάσουμε και σε νύχτες που είχαν αξία για εμάς. Δεν αργήσαμε, λοιπόν, να τον  εμπιστευτούμε και μέχρι σήμερα, δεν μας απογοήτευσε. Όταν, λοιπόν, η εταιρεία που από το 1866 παράγει το κορυφαίο αμερικανικό ουίσκι στον κόσμο, μας έκανε μια πρόταση, εμείς ξέραμε ότι άξιζε να τη δοκιμάσουμε.

jack6

 

#5 Θα το απολαύσεις -και- σκέτο

Για το τέλος σου αφήσαμε το καλύτερο. Διότι μπορεί το Jack Daniel’s Tennessee Honey να είναι ό,τι ακριβώς ψάχνεις αν θέλεις να κάνεις την «είσοδό» σου στον κόσμο των whiskey drinkers αλλά το ίδιο είναι και για εμάς που είμαστε ήδη λάτρεις του ουίσκι και ψάχνουμε μια «εναλλακτική» γεύση. Το νέο blend του Jack Daniel's απολαμβάνεται -και- σκέτο με πάγο (και αυτό μας είναι αρκετό).



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved