Ο Κιμ θα πατούσε το κουμπί για λίγο έμενταλ

Αυτή και άλλες 8 σχέσεις πάθους ανάμεσα σε παγκόσμιους ηγέτες και συγκεκριμένα φαγητά.

Φανταζόμαστε τον Κιμ Γιονγκ Ουν να αράζει τσόκο μαροκάνα στο σαλόνι του και να βλέπει παλιά παιχνίδια των Bulls με τον Ρόντμαν. Να πίνουν το κρασάκι τους και να τσιμπολογούν γαλλικά τυριά, από τα πλέον αγαπημένα του αιμοσταγούς δικτάτοραηγέτη της Βόρειας Κορέας, συζητώντας για τα απίστευρα πικ εν ρολ και για τις ικανότητες των βαλλιστικών πυραύλων.

Μπορεί να φαντάζει σουρεάλ η όλη σκηνή, η αλήθεια όμως είναι πως αν την αποσυνθέσεις σε επιμέρους κομμάτια, τα πάντα είναι ρεαλιστικά. Η φιλία με τον εκκεντρικό πρώην μπασκετμπολίστα, η αγάπη για το άθλημα και για τους πολεμικούς εξοπλισμούς και βεβαίως βεβαίως η λατρεία για τα γαλλικά τυριά ή το έμενταλ. 

Την τελευταία αυτή μεγάλη αλήθεια, την απεικονίζει στο πρότζεκτ του «Εξουσία και Φαγητό», ο Ιταλός καλλιτέχνης-φωτογράφος Dan Bannino ο οποίος απεικονίζει τις αγαπημένες διατροφικές συνήθειες διάφορων μεγάλων προσωπικοτήτων, με σκοπό να τονίσει πως πίσω από την εικόνα του μεγάλου και τρανού, κρύβεται ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας. 

Μιλώντας για φωτογραφίες, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πιο-WTF-πεθαίνεις κάδρα

Τσεκάρετε την όμορφη δουλειά του στις φωτογραφίες που ακολουθούν κι αν σας κάνει κέφι ακολουθήστε τον Bannino στο Instagram.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved