Ο Ozzy Osbourne έχει δική του πατέντα για το hangover

Και απορούμε πως γίνεται να πετυχαίνει.

Κακά τα ψέματα παιδιά. Ποιος καλύτερος να σου μιλήσει για ποτό από τον Ozzy; Έναν άνθρωπο που κανονικά, αν αναλογιστείς ότι έχει καταναλώσει το βάρος της Γης σε ποτό, θα έπρεπε να είναι νεκρός.

Για τον frontman των Black Sabbath, το ποτό είναι ό,τι το βούρτσισμα των δοντιών για εμάς. Καθημερινή ρουτίνα.


Ένας φαν αποφάσισε να στείλει επιστολή στους Times ώστε να ρωτήσει τον Ozzy, ποια ποτά πρέπει να αποφύγει ώστε και να περάσει καλά και να μην αποκτήσει hang over. Η εφημερίδα βρήκε τον Άρχοντα του Σκότους και φυσικά εκείνος δεν παρέλειψε να δώσει την απάντησή του.

Μία ιδιαίτερη απάντηση την οποία την μεταφράσαμε.

 

Αγαπητέ Rod

Ρωτάς λάθος πράγματα. Το να προσπαθείς να γιατρέψεις το hang over ενώ συνεχίζεις να πίνεις, δεν πρόκειται να έχει καλό τέλος. Ασχέτως ποια ποτά προσπαθείς να αποφύγεις. Το αλκοόλ είναι αλκοόλ. Αν πιεις αρκετό από αυτό, τίποτα στον πλανήτη δεν πρόκειται να σε σώσει.

Μετά το τρίτο ποτήρι  ό,τι και αν  έχεις πει στον εαυτό σου για το πόσο θα πιεις, έχει παρέλθει. Αυτό που θα έπρεπε να με ρωτάς είναι το πώς μπορείς να συμπεριφερθείς ενώ έχεις hang over.

Εγώ πάντως μέσα στα χρόνια, ανακάλυψα το δικό μου γιατροσόφι. Συγκεκριμένα αναμειγνύω 4 κουταλιές μπράντυ και κρασί Πόρτο με γάλα, μερικούς κρόκους αβγού και, αν έχω κέφια, λίγο μοσχοκάρυδο. Με το που ξυπνάω το φτιάχνω και το πίνω αμέσως. Μπορώ να σου πω μάλιστα πως λειτουργεί πολύ έξυπνα. Σε ξαναμεθάει αμέσως, οπότε δεν νιώθεις τίποτα από hang over. Όσο το πίνεις, τόσο σε κρατάει. Το πρόβλημα είναι ότι μόλις πάρεις απόφαση να το σταματήσεις, νιώθεις χιλιάδες φορές χειρότερα από ό,τι θα ένιωθες κανονικά.  

Δεν είναι θρύλος ο άνθρωπος;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved