Παλικαράς δοκιμάζει κονσέρβες που έτρωγαν οι φαντάροι στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο!

Τρώει τον παππού του γκοτζίλα, αν έχεις το θεό σου.

Με μερικούς πρόχειρους υπολογισμούς, υποθέτω πως το γκοτζίλα στον ελληνικό στρατό χρονολογείται κάπου εκεί ανάμεσα σε χούντα και Αλλαγή του '81. Πολλοί από εμάς το φάγαμε και η αλήθεια είναι πως κατά πάσα πιθανότατα βρίσκεται ακόμη στο στομάχι μας, όπως και διάφορες άλλες αλχημείες που μας προσέφεραν στα χακί μαγειρεία. Κι ακόμα μεγαλύτερη αλήθεια είναι πως έχουν υπάρξει φορές που εξιστορούμε το γεγονός στα πιτσιρίκια που δεν έχουν μπει ακόμα φαντάροι για να το παίξουμε καμπόσοι και θαρραλέοι. 

Εχμ...

ΠΟΣΟ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ STEVE

Ο τύπος έχει τρέλα, λέμε! Μαζεύει διάφορα MRE (Meal Read to Eat), γεύματα έτοιμα για κατανάλωση, από εκείνα που έχουν μαζί τους οι στρατιώτες όταν βρίσκονται στο μέτωπο. Κονσέρβες με κρέας, μπισκότα, καφές, τσιγάρα κι άλλα τέτοια καλούδια. MRE τα οποία αντλούν την καταγωγή τους πολύ πίσω στο χρόνο, όπως ο Πόλεμος του Βιετνάμ ή ο Β' Παγκόσμιος. Η μούρλα του αυτή έχει και συνέχεια: δεν είναι μόνο ότι τα παρουσιάζει κάνοντας unboxing στο κανάλι του στο YouTube, αλλά τα δοκιμάζει κιόλας ο αθεόφοβος!

Ξεκινώντας με τα «ευκολάκια», εδώ μπορείτε να τον δείτε να δοκιμάζει τσιγαράκι σένιο από το μακρινό 1969 (τσέκαρε μετά το 16:31)

 

Κι εδώ να τρώει το αρχαιότερο hotdog της ιστορίας, παρασκευασμένο το 1982! (Δες από το 8:15 και μετά)

 

Δεν λέει όχι σε σοκολάτα από Καναδέζικο MRE του 1945 (δες από το 8:03)

 

Τόσο αρρωστάκι δε που δοκιμάζει μπισκότα και καφέ παρασκευασμένα σε ένα MRE του 1942! (Πηγαίνεις στο 9:48)

 

Ξεκάθαρα άντε γεια τύπος, τα βιντεάκια του οποίου βέβαια έχουν τεράστια απήχηση και είμαι σίγουρος πως ακόμη και συσκευασμένο φαγητό από τον Αμερικανικό Εμφύλιο να είχε, θα το δοκίμαζε προς τέρψιν των εκατοντάδων χιλιάδων viewers.

Oh wait.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved