Οι ατάκες λατρείας για το Jack Daniel's που ξεστόμισαν θρυλικοί Μουσικοί

Από Lemmy μέχρι Φράνκι Σινάτρα (με αφορμή την επέτειο γέννησης του ιδρυτή του).

Το αλκοόλ δεν είναι απλά μια ουσία για να ευφραίνεις λίγο την καρδιά σου και να ηρεμείς το μυαλό σου. Μέσα από τους αιώνες και για όλους τους λαούς της γης είναι ένας κοινωνικός ισορροπιστής. Κάτι πολύ περισσότερο από μια συνήθεια. Μια τελετουργία απαραίτητη για την ψυχή τους.

Απλά κάποιοι άνθρωποι εκεί έξω προτιμούν το ουίσκι, όπως άλλοι προτιμούν την τζαζ αντί για τη ροκ ή τον Σκορσέζε αντί για τον Κόπολα. Κι εμείς το έχουμε πει ξανά, πως πιστεύουμε πως το ουίσκι είναι για εκείνους που ψάχνουν την αλήθεια –χωρίς φυσικά να θεωρούμε αδαείς τους υπόλοιπους. Απλά όπως θα λέγαν και οι Λατίνοι, αν είχαν γνωρίσει το νερό της φωτιάς: «In Whiskey veritas».

jack daniels

Και τώρα, αν εξαιρεθούν τα σκωτσέζικα και τα ιρλανδέζικα ουίσκι, εκείνο το ουίσκι που έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα θρύλο γύρω από το όνομά του, δεν είναι άλλο από το Jack Daniels.

Την προσωπική επιλογή τόσων και τόσων διάσημων μουσικών που το αγάπησαν λες και είναι ένας πιστός τους σύντροφους. Έτσι εμείς μαζέψαμε 6 θρυλικές ατάκες από 6 θρυλικούς μουσικούς για το αγαπημένο του Jack Daniel's –με αφορμή τη σημερινή επέτειο γέννησης του ιδρυτή του.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved