Το γλυκόξινο κοτόπουλο σε βάφλα είναι βγαλμένο από παραμύθι

Ρε, ποια παγωτά ρε;

Παιδιά τα έχουμε ξαναπεί. Δεν είναι ότι δεν αγαπάμε τις βάφλες με παγωτό και σιρόπια. Είναι ότι μετά τις ιδέες των αμερικάνων πάνω στο junk food, δεν μπορούμε να ξαναδούμε την βάφλα με την ίδια ματιά. Σκεφτείτε πως οι τύποι έχουν φτάσει στο σημείο να φτιάχνουν δικό τους μείγμα βάφλας, με κομματάκια από μπέικον.

FullSizeRender 3

Αλλά αρκετά με τις ζήλιες. Ας περάσουμε στο ψητό που στην προκειμένη περίπτωση είναι τηγανητό κοτόπουλο. Τα εστιατόρια Bruxie, εδώ και λίγο καιρό, προσφέρουν την αυθεντική συνταγή του κορεατικού κοτόπουλου, που εκτός από γλυκόξινη μπάρμπεκιου έχει και το περίφημο «σαλατικό» kimchi slaw που αποτελείται από λάχανο, μαρούλι, καρότα και δυνατό πιπέρι. Μαζί με την γλυκόξινη, κάνει θαύματα.

Ποτέ ξανά με παγωτό. Μόνο με τηγανητό κοτόπουλο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved