Συνταρακτικό σάντουιτς με αυγό τηγανητό κι άπειρο λιωμένο τυρί

Η τελειότητα βρίσκεται 5 λεπτά μακριά.

Μάλλον θα πρόσεξες πως από τη συνταγή που σκοπεύουμε να σου παρουσιάσουμε λείπει το κρέας ή έστω το αλλαντικό. Σε φανταζόμαστε ήδη να χτυπιέσαι μανιασμένος, ως άλλη θεία από το «My big Fat Greek Wedding», ουρλιάζοντας «τι εννοείς ΔΕΝ έχει κρέας;».

grilled gif

Χαλάρωσε, πάρε μια ανάσα και σκέψου το εξής: πόσο πολύ λατρεύεις τα τηγανητά αυγά και το λιωμένο τυρί. Τα πρώτα ήταν έδεσμα αρίστης ποιότητας και μεγάλης απόλαυσης από τότε που σου τα έφτιαχνε κάθε Σάββατο μεσημέρι η φουκαριάρα η μανούλα σου. Το δεύτερο το αναζητάς, όπως οι ύαινες τα κουφάρια των ζώων, σε κάθε του μορφή. Σε σαγανάκι, σε πίτσα, σε μακαρόνια ογκρατέν που σε κάνουν να βγάζεις αφρούς ευχαρίστησης από το στόμα.

Γιατί λοιπόν να τρως καθημερινά αυτό το βαρετό τοστ; Άλλαξε συνήθειες και βάλε στη ζωή σου αυτό το συνταρακτικό σάντουιτς που δεν χρειάζεται παραπάνω από 5 λεπτά για να το φτιάξεις.

Ένα αυγό θα χρειαστείς, δύο φέτες ψωμί και από τυρί θα σου προτείναμε το τσένταρ. Ακολούθησε τη συνταγή όπως σου την δείχνει το βίντεο και δεν πρόκειται να απογοητευτείς. Αντίθετα θα φτιάξεις μια grilled cheese and fried eggs τελειότητα μέσα σε ελάχιστο χρόνο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved