Να σου συστήσουμε την πιο δυνατή μπύρα στον κόσμο

Οι φίλοι την φωνάζουν Snake Venom.

Η αλήθεια είναι πως οι Σκωτσέζοι μας έχουν κάνει πολλά δώρα μέσα από τους αιώνες: μας έχουν χαρίσει το ουίσκι που το λες και καλύτερο ποτό στον κόσμο, μας έχουν δώσει τον William Wallace τον Braveheart δηλαδή, που τον λες και την καλύτερη ταινία στον κόσμο και τον Σον Κόνερι. Χωρίς σχόλιο το τελευταίο.

Αλλά δεν έφτανε αυτό στους σατανάδες από τη Βόρεια Βρετανία, είπανε να το πάνε κι ένα βήμα παρακάτω. Να καταπιαστούν και με τη σύγχρονη ζυθοποιεία. Και να φτιάξουν μια μπύρα που θα έκανε τον μαγικό ζωμό του δρυΐδη Πανοραμίξ να μοιάζει με τσαγάκι.

122648

Επειδή εκεί στα Highlands το κρατάνε αληθινό (και στη μπύρα), η νεαρή ζυθοποιεία που ακούει στο θέαρεστο όνομα Brewmeister έβαλε πριν κάποια χρόνια ένα στοίχημα με τον εαυτό της. Να φτιάξει την πιο δυνατή μπύρα του κόσμου όλου. Και τα κατάφερε πολύ καλά.

Η Snake Venom με το όνομα έχει ούτε λίγο ούτε πολύ 67,5 % αλκοόλ! Κάνει δήλαδή τα πρωτόρακα από το χωριό να κοκκινίζουν όταν την βλέπουν. Πραγματικά μιλάμε για έναν δυναμιτή που ενδύθηκε τα ρουχαλάκια μιας μπύρας.

Snake Venom worlds strongest beer Brewmeister 387274

Ειλικρινά δεν ξέρουμε τι αποτελέσματα μπορεί να έχει αυτό το μαγικό νερό στον ανθρώπινο οργανισμό. Εμάς το μόνο που μας έχει κρατήσει μακριά της είναι η τσουχτερή τιμή της που στο ίντερνετ φτάνει τα 80 δολάρια. Έχουμε υποσχεθεί όμως να την δοκιμάσουμε στην πρώτη ευκαιρία. Όπως στο επόμενο μπάτσελορ πάρτι που θα διοργανωθεί προς τιμήν κάποιου κολλητού που θα βάλει την κουλούρα. Μεγάλο γλέντι θα γίνει!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved