Το Morning Recovery υπόσχεται να σκοτώσει το Hangover σου μία για πάντα

Μακάρι. Παναγίτσα μου.

Αν υπάρχει μία τιμωρία που έστειλαν οι Θεοί στους ανθρώπους που τα τσούζουν λίγο παραπάνω όταν βγαίνουν αυτό είναι το hangover.

Εκείνη η καταραμένη Νέμεσις που πέφτει στο σβέρκο και το κεφάλι σου λες και είναι το σφυρί του Θωρ και σε κοπανάει ξανά και ξανά με μανία μέχρι να το βάλεις καλά στο μυαλό σου: όταν γίνεσαι στουπί από τα ποτά την άλλη μέρα θα υποφέρεις. Πολύ.

Ο Sisun Lee είναι ένας νεαρός product manager με θητεία στην αυτοκινητοβιομηχανία Tesla, στην UBER και στο Facebook. Τα παράτησε όμως για να γίνει ένας Προμηθέας για τους ποτάκηδες, να τους φέρει εκείνη τη φωτιά που θα σκοτώσει μία για πάντα το δαιμονισμένο το hangover.

morning recovery

Το σκεύασμα που προωθεί λέγεται Morning Recovery κι υπόσχεται ότι θα εξαλείψει τις τρομερές συνέπειες μίας νύχτας γεμάτης αλκοόλ. Περιέχει την ουσία DHM που «καθαρίζει» το συκώτι σου και μειώνει τις συνέπειες από τα ξίδια αρκεί να το πιεις πριν πέσεις για ύπνο. Μέχρι στιγμής στην καμπάνια του στο Indiegogo έχει πιάσει το 650% των στόχων του! Καταλαβαίνεις πόσοι απελπισμένοι άνθρωποι υπάρχουν εκεί έξω, έτσι;

Εμείς έχουμε δοκιμάσει κατά καιρούς τα πάντα, πολλές φορές δυστυχώς με ελάχιστη επιτυχία. Το τελευταίο πράγμα που κάναμε είναι να κατεβάζουμε ισοτονικά ποτά το πρωί, μετά τις ασπιρίνες, όπως μας συνέστησε ένας φίλος Διδάκτως της Χημείας. Κάτι έκαναν αλλά όχι πολλά. Λέμε να δοκιμάσουμε λοιπόν και το Morning Recovery. Ίσως είναι η τελευταία μας ελπίδα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved