7 απολαυστικά Gin για το σπίτι μέχρι να ανοίξουν τα μπαρ

Χαρίζουν φαρδύ χαμόγελο σε κάθε σου θλίψη. Τι δηλαδή, ο Τσώρτσιλ χαζός ήταν;

To gin είναι ένα ποτό με γεύση βαριά σαν ιστορία. O πρόγονός του, το oude jenever, ένα ποτό που ακόμη πίνουν οι Ολλανδοί (και μόνο), το οποίο στην αρχή είχε περισσότερο φαρμακευτική χρήση, πέρασε στη Μεγάλη Βρετανία μέσω του εμπορίου στα τέλη του 19ου αιώνα για να εξελιχθεί σταδιακά στο gin όπως το γνωρίζουμε.

Οι φίλοι μας οι Άγγλουρες, το αγάπησαν με τέτοιο πάθος, ώστε παρατηρήθηκε στα τέλη του 18ου αιώνα πτώση της εργατικής παραγωγικότητας! Έτσι αποφασίστηκε να φορολογηθεί βαριά ώστε να σταματήσουν να γίνονται τόσο εύκολα λιάρδα οι πολίτες.

Αυτά στα γράφουμε ως μία μικρή εισαγωγή στον κόσμο των premium gin, εκεί που τα αρώματα κι η γεύση είναι τόσο φανταστική που μπορείς να τα πιεις ακόμη και σκέτα! Τώρα μπορεί να είναι πιο ακριβά αλλά μπορείς να κάνεις ένα δώρο που και που στον εαυτό σου. Διότι η αλήθεια είναι ότι τα φθηνά gin της αγοράς δύσκολα κατεβαίνουν δίχως τόνικ. Όσο για το τζιν λεμόνι που έχει γίνει της μόδας, αν θέλεις τη φιλική μας συμβουλή, απέφυγέ το. Σκοτώνει ότι ωραίο έχει να δώσει το ποτό.

Έλα να σου συστήσουμε 7 απολαυστικά gin που έχουμε αγαπήσει μέσα από τα χρόνια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved