Ψυγείο κόσμημα για να σιτέψεις τις μπριζόλες σου επαγγελματικά

Το λιμπίζεσαι;

Είναι σίγουρο πως έχεις καταλάβει τη διαφορά της δικιάς σου μοσχαρίσιας μπριζόλας, αυτής που ψήνεις στο σπίτι, με εκείνης που σου σερβίρουν στα καλύτερα μπριζολάδικα της Αθήνας ή ακόμα περισσότερο στα steak house που μπορεί να έχεις επισκεφτεί, εάν είχες την τύχη να ταξιδέψεις στο εξωτερικό.

Λοιπόν ξέρεις που λένε ότι είναι το μυστικό μερικοί από τους μεγαλύτερους σεφ στο πλανήτη; Στο σίτεμα. Στον πόσο καιρό θα κάτσει η μπριζόλα και θα χάσει τα περιττά υγρά της ώστε να έλθει στην ιδανική κατάσταση για να ψηθεί.

Πως όμως θα τα καταφέρεις αυτό; Μπορείς και στο ψυγείο σου αλλά είναι αρκετά δύσκολο και πολύπλοκο. Αν όμως είσαι αρκετά μερακλής και το αντέχει το πορτοφόλι σου υπάρχει λύση.

Και λέγεται Dry Ager Driy Agin Fridge. Όνομα και πράμα με άλλα λόγια αφού κάνεις αυτό ακριβώς που λέει το όνομά του δύο φορές για να το τονίσει: σιτεύει τα κρέατα, για να μπορείς κι εσύ να έχεις μια εμπειρία steak house στο σπίτι. Το «μεγάλο του μέγεθος» μπορεί να χωρέσει μέχρι 100 κιλά κρέας!

Μπορεί να είναι ακριβό στην τιμή (3000 δολάρια περίπου) αλλά αν τσοντάρετε όλη παρέα μαζί και το βάλετε σε ένα εξοχικό θα είναι σα να έχετε αγοράσει μια εγγύηση. Εγγύηση για άψογα σιτεμένο κρέας και μπάρμπεκιου από άλλο πλανήτη!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved