Το School of Bars έρχεται για να σου μάθει την τέχνη των cocktails

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Τον τρόπο της DrinkWorks.

Το καλοκαίρι έρχεται και μαζί του φέρνει τα αγαπημένα σου cocktails. Η αλήθεια είναι ότι χωρίς αυτά, δεν μπαίνεις στο mood το σωστό, το καλοκαιρινό. Για την ακρίβεια, η στιγμή που πίνεις το πρώτο σου δροσιστικό κοκτεϊλάκι, είναι εκείνη που συνειδητοποιείς ότι ο Χειμώνας έχει φύγει για τα καλά.

Για εμάς καλοκαίρι στην Αθήνα σημαίνει: Φίλοι και κουβεντούλα στο μπαλκόνι με ένα handmade cocktail στο χέρι. Ίσως παραγγέλνεις κι εσύ delivery για το σπίτι από τη Drinkworks. Τι συμβαίνει, όμως, στην περίπτωση που έχεις εξελιχθεί στον bartender της παρέας; Ναι, φτιάχνεις τα καλύτερα cocktails και οι φίλοι σου το γνωρίζουν καλά αυτό και το… εκμεταλλεύονται δεόντως κάθε Σαββατοκύριακο! Το «μάθε τέχνη κι άστηνε κι αν πεινάσεις πιάστηνε…», που λέει ο σοφός λαός, ίσως ταιριάζει «γάντι» στην περίπτωση σου, φίλε μου. Διότι τώρα, μπορείς να εξελίξεις το ταλέντο σου στα… cocktails και να το πας σε άλλο επίπεδο και συγκεκριμένα, σε επαγγελματικό.

12

 

Γίνε μάστερ του bartending σε έξι μόνο εβδομάδες

Για εσένα που θέλεις να φτιάχνεις με τρόπο επαγγελματικό τα καλύτερα cocktails, για τον φίλο σου ο οποίος θέλει να εργαστεί επαγγελματικά ως bartender, για τον κολλητό σου που δεν έχει ιδέα από ποτά, αλλά θέλει να μάθει να ετοιμάζει κι αυτός φανταστικά ποτάκια και να σου μοιάσει, το School of bars είναι μια πολύ καλή περίπτωση!

Το «σχολείο» αυτό το καλό με το ξεχωριστό αυτό σεμινάριο, που θα σε μετατρέψει σε έξι μόλις εβδομάδες σε μετρ του bartending (και όχι μόνο), στο φέρνει η DrinkWorks, η οποία αναλαμβάνει τη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση των μελλοντικών επαγγελματιών bartenders. Αν σε ενδιαφέρει, τσέκαρε το πρόγραμμα που θα ανακοινώσει το αμέσως επόμενο διάστημα η εταιρεία.

Το πρόγραμμα

Το School of bars συνδέει ουσιαστικά τους μελλοντικούς bartenders με την αγορά εργασίας, µέσω του θεσμού της πρακτικής άσκησης. Γι’ αυτό οι υπεύθυνοι του προγράμματος έχουν δημιουργήσει ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα σπουδών, στο οποίο δίνουν έμφαση σε 5 συγκεκριμένα στοιχεία. Ποια είναι αυτά;

1. Στον επαρκή χρόνο για αφομοίωση της διδακτέας ύλης από τους σπουδαστές

2. Στις εργασίες για το σπίτι για ταχύτερη εξοικείωση µε το αντικείμενο

3. Στην πρακτική εξάσκηση σε όλη τη διάρκεια της φοίτησης

4. Στην εργασία σε πραγματικές συνθήκες, µέσω σεναρίων

5. Στη σύνδεση των αποφοίτων µε την αγορά εργασίας, µέσω του θεσμού της πρακτικής άσκησης

 

123

 

Τι θα μάθεις

Αν είσαι περίεργος και θέλεις να ξέρεις τι ακριβώς θα μάθεις, τότε συνέχισε το διάβασμα για να δεις τι σου επιφυλάσσει η παρακολούθηση του School of Bars.

Η πρώτη εβδομάδα περιλαμβάνει εισαγωγή στο bartending, ανάλυση στα μέρη του bar, εισαγωγή στην απόσταξη. Την δεύτερη, τρίτη και τέταρτη εβδομάδα θα μάθεις τα πάντα για  τα αλκοολούχα ποτά και τα ποτήρια τους.

Τι περιλαμβάνει η πέμπτη εβδομάδα; Classic Cocktails, Cocktails with a Twist, Διαχείριση Ειδικών Καταστάσεων, Signature Cocktails & Blends και Speed.

Την έκτη -και τελευταία εβδομάδα- θα ενημερωθείς για τη νομοθεσία, την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ, τη συγγραφή του βιογραφικού σου και την παρουσίαση  σε συνέντευξη.  Επόμενοι «σταθμοί» οι εξετάσεις και η πρακτική και μετά είσαι έτοιμος να κατακτήσεις τα bar!

Το School of bars έρχεται να σου μάθει την τέχνη του bartending



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved