Τι θα πει τι να τις κάνεις 1000 μπίρες;

Μία συσκευασία που μιλάει στην καρδιά, στην ψυχή και στην δίψα του κάθε μπιρόβιου.

 «Τι να τις κάνω χίλιες μπίρες;». Είναι η πρώτη σκέψη που σου έρχεται στο μυαλό όταν αντικρίζεις την φωτογραφία. Σε περίπτωση που δεν έχεις κάτσει να κάνεις τα μαθηματικά, δεν βολευόμαστε ποτέ με μερικές μπιρίτσες. Έτσι νομίζουμε. Παίρνουμε μία εξάδα για το σπίτι -ή και εξάδες- και εκεί που πιστεύουμε πως έχουμε ξεμπλέξει, πηγαίνουμε σε τρεις μέρες και παίρνουμε ακόμα περισσότερες. Με απλούστερα λόγια, όσο και αν προσπαθήσεις να κουμαντάρεις το πορτοφόλι σου, δεν πρόκειται να την γλιτώσεις από τις μπίρες. Είναι εκεί και σε περιμένουν να τις πας σπίτι.

Να λοιπόν που μία Φιλανδική εταιρεία ζυθοποιίας, η Keisari, αποφάσισε να σε γλιτώσει από το «πήγαινε-έλα». Η Keisari αποφάσισε να μην διαθέτει εξάδες και δωδεκάδες, αλλά…πακέτο με 1000 μπίρες ώστε να μην μπεις ποτέ ξανά στον κόπο να αναρωτηθείς «Θα μου φτάσουν για το μπάρμπεκιου που σχεδιάζω το ΣουΚου ή θα τρέχω και δεν θα φτάνω;». Δεν ξέρουμε βέβαια ποιος Έλληνας είναι διατεθειμένος να σκάσει μονοκοπανιά 2.149 ευρώ για μπίρες (σ.σ.: μάλλον κανένας), αλλά μόνο και μόνο το γεγονός ότι βγήκε συσκευασία με χίλιες, είναι άξιο αναφοράς και μιλάει στην καρδιά του κάθε αφοσιωμένου μπιρόβιου.

C e8waFXsAA8iOL

Μια παρέα για σουβλάκια και πίτσες λοιπόν που δεν τελειώνει ποτέ. Αν αποφασίσουν να κάνουν το ίδιο και με τα πατατάκια, μας βλέπω να μένουμε στον άσο…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved