Παραμέρισε για να περάσει η Porsche 911 2.7 RSH

Το κλασικό μοντέλο της γερμανικής εταιρείας αποδεικνύει ότι το παλιό είναι αλλιώς.

Είναι ένα από τα μοντέλα που σημάδεψαν τις αρχές της δεκαετίας του ’70. Ένα ρετρό πλέον κομμάτι που αγαπήθηκε από κάθε άντρα και που αποτέλεσε ένα από τα αγαπημένα αυτοκίνητα του Steve McQueen. Το συγκεκριμένο Porsche 911 2.7 RSH του 1973, είναι το ένα από τα μόλις 17 RSH μοντέλα που βγήκαν στην αγορά μόνο για συλλέκτες και μόνο στο viper green χρώμα της φωτογραφίας.

1973 porsche 911 rsh 2

Το συγκεκριμένο δεν ξέρουμε πώς βρέθηκε στο γκαράζ στου ιδιοκτήτη του, αλλά αξίζυον άπειρα συγχαρητήρια στον κύριο που κατάφερε να το κρατήσει σε άριστη κατάσταση. Πλέον το θρυλικό μοντέλο βρίσκεται σε αναζήτηση νέου ιδιοκτήτη και αυτό που μπορεί να εγγυηθεί είναι ότι είναι πανέτοιμο να βγει ξανά στους δρόμους, να βιώσει τις παλιές του δόξες και να χαρίσει σε όποιον τυχερό κρατήσει το τιμόνι του μια μοναδική εμπειρία οδήγησης.

1973 porsche 911 rsh 3

Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε ιδέα ποια είναι η τιμή πώλησης. Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι αγαπάμε όλους αυτούς τους απίστευτους τύπους εκεί έξω, που δεν αντιμετωπίζουν το αυτοκίνητο σαν παλιοσίδερα (καλά, για το συγκεκριμένο και να ήθελες δεν θα μπορούσες) και κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν ζωντανό το ρομαντισμό.

1973 porsche 911 rsh 4

Respect.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved