Μουσείο φουλ τιγκαρισμένο με super cars

Έμπαινες;

Δεν έχεις αξιωθεί να πας μέχρι το μουσείο της Ακρόπολης που είναι δυο βήματα, αλλά εδώ θα πήγαινες άνετα ε; Καλά σε καταλάβαμε. Αφού, λοιπόν, επισκεφτείς πρώτα τα δικά μας μουσεία, μετά μπορείς να τα μαζέψεις και να πεταχτείς μέχρι το Μαλιμπού και να ζήσεις το τρίπτυχο της ευτυχίας για κάθε άντρα ταξιδιώτη: Εκδρομή, μουσείο, αυτοκίνητα. 

Το μουσείο αυτοκινήτων βρίσκεται στο Point Dume, σε κοντινή απόσταση (οδικώς) από τη θέα του Ειρηνικού και αποτελεί τον επίγειο παράδεισο για κάθε συλλέκτη ακριβών και γκαζιάρικων τετράτροχων. Η εγκατάσταση μετρά πάνω από 2.000 τετραγωνικά μέτρα, με άφθονα παράθυρα που επιτρέπουν στο φυσικό φως να τονίζει το χρώμα των αυτοκινήτων και έναν ιδιωτικό δρόμο που διευκολύνει την παραλαβή και την παράδοση για κάθε αμάξι. Ένα ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχει τη θερμοκρασία, την υγρασία, τη σκόνη και τα βακτηρίδια για να κρατήσει τα αυτοκίνητα σε άριστη κατάσταση.

Το εσωτερικό του μουσείου έχει έκταση 240 τ.μ. και περιλαμβάνει χώρους για εκδηλώσεις, ένα υπνοδωμάτιο, λουτρό, κουζίνα από ανοξείδωτο ατσάλι και άπλετη θέα. 

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ο ιδιοκτήτης του μουσείου έχει αποφασίσει να το βγάλει στο σφυρί, συμπεριλαμβάνοντας στην τιμή και πολλά μοντέλα αυτοκινήτων. Την τιμή θέλετε να τη μάθετε; Σιγά μωρέ. Άλλωστε μόνο για εκδρομή θα πηγαίναμε. Σιγά μην δώσουμε και 8 εκατομμύρια ευρώ για να το αγοράσουμε κιόλας.

Να και μια πρώτη οπτική μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved