13 αυτοκίνητα για σένα που θες «να κάνεις τη δουλειά σου»

Χωρίς να χρειαστεί να ξεφραγκιαστείς.

Διάφοροι διάσπαρτοι φίλοι μας κατά καιρούς έρχονται και μας λένε: «Ρε συ, ψάχνω αμάξι. Έχεις τίποτα καλό να προτείνεις;». 

Καταρχάς. Παιδιά, δεν είμαστε ο Κώστας Στεφανής του Traction. Το ότι ξέρουμε να βάζουμε όπισθεν δεν σημαίνει ότι είμαστε και ειδικοί. Παρ' όλα αυτά, μία πάγια θέση μας γύρω από τα αυτοκίνητα είναι η εξής: Μην παίρνετε καινούρια και μάλιστα ακριβά αυτοκίνητα αν δεν είστε ματσό. Θα ξεπαραδιαστείτε για να το αγοράσετε και θα δουλεύετε μέρα-νύχτα για να το συντηρήσετε. Θέλουμε ένα αμάξι για να μας πηγαίνει στη δουλειά μας, όχι μία δουλειά για να πηγαίνουμε το αμάξι μας

Έχουμε, λοιπόν, να αντιπροτείνουμε το εξής: Πάρτε ένα οικονομικό αυτοκινητάκι, κατά προτίμηση μεταχειρισμένο, με την προϋπόθεση φυσικά να είναι σε καλή κατάσταση, τίμιο, αξιοπρεπές, για να κάνετε δουλειά σας. Ούτε πολλές βενζίνες, ούτε ακριβά τέλη, ούτε ανταλλακτικά από χρυσό. Ψάξαμε και βρήκαμε 13 τέτοια, που όχι μόνο είναι οικονομικά, αλλά είναι και ιδιαίτερα ελκυστικά από αισθητικής άποψης. Χωρίς να χρειαστεί να δουλέψεις τη μισή σου ζωή για να το πάρεις και την υπόλοιπη μισή για να το συντηρείς. 

Πάρε μια ιδέα, κι ελπίζουμε να σε βοηθήσουμε στην τελική σου απόφαση:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved