Αψυχολόγητος τύπος παράτησε στο γκαράζ του αυτοκινητάρες εκατομμυρίων

Πέθανε ο μηχανικός του λέει και δεν ξανασχολήθηκε. Ο,ΤΙ ΝΑ' ΝΑΙ.

Το show του Tom Cotter Barn Find Hunter ειδικεύεται με εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα και αντίκες, που μπορεί να κρύβουν από πίσω τους, εκτός από ηλικία πολλών δεκαετιών, μαζί και αξία πολλών εκατομμυρίων.

Σε μία πρόσφατη εκπομπή του ασχολήθηκε με μία πολύ περίεργη υπόθεση που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι επεισόδιο X-Files με έναν ακόμη πιο παράξενο και αψυχολόγητο τύπο.

Ο συγκεκριμένος, είχε παρατημένες στα σκουριασμένα και ξεθωριασμένα του γκαράζ όχι ένα, όχι δύο, άλλα πέντε αυτοκινητάρες, που όλες μαζί, κάνουν γύρω στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ. Τι αυτοκίνητα; Μία BMW E30, ένα Morgan, ένα Triumph, μία Shelby Cobra 427 και μία Ferrari 275 GTB. Ψιλοπράγματα.

Ακούστε τώρα για ποιο λόγο τα παράτησε. Ο άνθρωπος αυτός είχε προσλάβει έναν μηχανικό να του προσέχει τα αυτοκίνητα, τον οποίο είχε σαν παιδί του. Δυστυχώς, όμως, ο μηχανικός αυτός έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα με μοττοσικλέτα. Κι έτσι, ο ιδιοκτήτης, που δεν εμπιστευόταν κανέναν άλλο μηχανικό για τις αμαξάρες του, προτίμησε να τα αφήσει εκεί στο γκαράζ μόνα κι έρημα, παρά να προσλάβει άλλον. Σωστά ξηγήθηκε. Λέμε τώρα…

screen shot 2018 01 24 at 10 43 05 am 1516808914

 

Τα ανακάλυψε, λοιπόν, ο Tom Cotter, αντικρίζοντας μία κέντα αυτοκινήτων σε εξαιρετική κατάσταση. Αλλά ανάμεσα σε αρουραίους. Έστω. Και όπως λέει και στο παρακάτω βίντεο, με μία απλή αλλαγή υγρών, με νέα ελαστικά και ένα πλυσιματάκι είναι έτοιμα για πλειστηριασμό. Τι γνώμη να έχει ο ιδιοκτήτης άραγε;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved