Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Genovation είναι το πιο γρήγορο της αγοράς

Κι έχει υποφερτή τιμούλα (για σεΐχηδες).

H Genovation αλλάζει τα δεδομένα του μηχανοκίνητου κόσμου και του ηλεκτροκίνητου μικρόκοσμου, φέρνοντας την πρωτοπορία στην αγορά, με το μεγαλύτερο και πιο γρήγορο «καμάρι» της, το GXE, που μετά βεβαιότητας αποτελεί το πιο γρήγορο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που έχει κυκλοφορήσει. Ή μάλλον, που ΘΑ κυκλοφορήσει, αφού αναμένεται να βγει στους δρόμους το 2019 και μάλιστα μόνο σε 75 κομμάτια.   

Πρόκειται για μία εξέλιξη της Corvette, C6 και C7, πάνω στην οποία βασίζεται η κατασκευή του, έχοντας ωστόσο αισθητές διαφορές και βελτιώσεις.

Το Genovation Extreme Electric (GXE) θα διαθέτει έναν ηλεκτροκίνητο κινητήρα που θα προσφέρει 800 ίππους και ροπή στρέψης 700 λίμπρες, αντιπαραβάλλοντας τον υπερτροφοδοτούμενο V8 της ZR1 με βενζινοκινητήρα.

Το αυτοκίνητο θα χρησιμοποιεί δύο ηλεκτρικούς κινητήρες, έναν μπροστά και έναν πίσω, που θα του δίνουν έτσι διανομή βάρους 50-50.

Επίσης, στο μπροστινό μέρος θα έχει έναν διαφορετικό προφυλακτήρα με προτεταμένο σπόιλερ, ενώ πίσω, έχει μια μεγάλη αεροτομή και διπλά στρογγυλά φανάρια.

Το πιο σημαντικό; Θα φτάνει τα 90 χλμ/ώρα σε μόλις 3 δευτερόλεπτα, με τελική ταχύτητα τα 350 χλμ/ώρα! Γι’ αυτό και θα φέρει καινοτομία στον τομέα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, αποτελώντας το πιο γρήγορο της αγοράς.

Για την τιμή θα μας πεις τίποτα; Τίποτα μωρέ. Κοντά στα 600.000 ευρώ

Ας ασχοληθούμε με τις φωτογραφίες του καλύτερα...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved