Αυτή η «Μπέμπα» μοιάζει με την πρώην σου που μεγάλωσε

Και εσύ την θέλεις τώρα πίσω σαν τρελός.

Πώς είναι όταν ξαναβλέπεις την πρώην σου μετά από καμιά 10ριά χρόνια και παθαίνεις κοκομπλόκο; Τώρα στέκεσαι μπροστά της παγωτό και την κοιτάζεις σαν χαζός από πάνω μέχρι κάτω, ενώ τη θυμόσουν από τότε που τα ΄χατε και ήταν μικρή, άβγαλτη, μπέμπα. 

Έτσι χαζέψαμε κι εμείς όσο καθόμασταν και… χαζεύαμε μία άλλη «μπέμπα», που ξαναμπήκε στη ζωή μας έτσι ξαφνικά για να μας κάνει πάλι άνω-κάτω. Η M3 επέστρεψε με για να μας πει με αυθάδεια «κοίτα με πώς είμαι τώρα που έγινα CS» και να παίξει με την καρδούλα μας.

Αυτό είναι μόλις το δεύτερο μοντέλο μετά το αδερφάκι της Coupe M4 που παίρνει προαγωγή και επιστρέφει ανανεωμένο, κρατώντας την ομορφιά της μπέμπας, η οποία όμως μεγάλωσε και έγινε… μπόμπα! 

Οπότε να και μια εναλλακτική αν δεν σου κάτσει αυτή εδώ η Z4

Και ποια είναι τα νέα χαρακτηριστικά της που απέκτησε μεγαλώνοντας; Πλαστική αρχιτεκτονική, ενισχυμένη με ανθρακόνημα που χρησιμοποιείται στην οροφή, μεγαλύτερη ισχύ από το τούρμπο που διαθέτει και νέα στοιχεία επικεντρωμένα στους τροχούς, που βελτιώνουν τις αναρτήσεις και κάνουν ακόμη πιο δυναμικά τα φρένα.

Η τιμή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, ωστόσο αυτό δεν πρόκειται να αργήσει, αφού οι παραγγελίες θα είναι διαθέσιμες από τον προσεχή Μάιο.

Χάζεψέ τη στις φωτογραφίες που ακολουθούν (με κλειστό το στόμα αν μπορείς...)



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved